رفاقت مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1015 عنوان چرتکه 209 بازدید | 9 پست چرتکه همون سی یو مث است؟اگه فرق داره بگید کدوم بهتره چون دخترم میخوام بزارم کلاس چون ریاضی اش ضعیفه 1397/03/09 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 مگه یو سی مث نیست🤔🤔🤔 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 تا اونجا که من میدونم یو سی مث ریاضی به زبان اینگلیسی هست که خییلی برای هوش خوبه. میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
رفاقت مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1015 تا اونجا که من میدونم یو سی مث ریاضی به زبان اینگلیسی هست که خییلی برای هوش خوبه. پس چرتکه چیه؟کدوم بهتره
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 پس چرتکه چیه؟کدوم بهتره اونو دقیق نمیدونم شاید اون جدا باشه .ولی یو سی مث رو از کلاس سوم میگذارن اکثرا میگن خییلی خوبه. البته سخت هم هست اولش خییلی باید باهاش کار کنی . زیاد هم باید گوش بده. اعداد رو که به اینگلیسی میگه . میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
رفاقت مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1015 اونو دقیق نمیدونم شاید اون جدا باشه . ولی یو سی مث رو از کلاس سوم میگذارن اکثرا میگن خییلی خ ... دخترمن کلاس اول بودامسال هنوزانگلیسی نخوندن پس بهتره چرتکه بذارمش
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 دخترمن کلاس اول بودامسال هنوزانگلیسی نخوندن پس بهتره چرتکه بذارمش بازم تحقیق کن میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
خانمـجهانگیری عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 231 دوستای عزیزم، آموزش آنلاین چرتکه رو در سایتم قرار دادم. بصورت مجازی تدریس میشه. اگر از آموزش راضی نبودید، تا سه روز بعد از خریدتون، اعلام کنید، هزینه اش بهتون برگردونده می شه. کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس