2777
2789

مگه یو سی مث نیست🤔🤔🤔

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجا که من میدونم یو سی مث ریاضی به زبان اینگلیسی هست که خییلی برای هوش خوبه. 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
پس چرتکه چیه؟کدوم بهتره

اونو دقیق نمیدونم شاید اون جدا باشه .

ولی یو سی مث رو از کلاس سوم میگذارن اکثرا 

میگن خییلی خوبه. البته سخت هم هست اولش خییلی باید باهاش کار کنی . زیاد هم باید گوش بده.  اعداد رو که به اینگلیسی میگه . 

اونو دقیق نمیدونم شاید اون جدا باشه . ولی یو سی مث رو از کلاس سوم میگذارن اکثرا  میگن خییلی خ ...

دخترمن کلاس اول بودامسال هنوزانگلیسی نخوندن پس بهتره چرتکه بذارمش 

دخترمن کلاس اول بودامسال هنوزانگلیسی نخوندن پس بهتره چرتکه بذارمش 

بازم تحقیق کن

دوستای عزیزم، آموزش آنلاین چرتکه رو در سایتم قرار دادم. بصورت مجازی تدریس میشه. اگر از آموزش راضی نبودید، تا سه روز بعد از خریدتون، اعلام کنید، هزینه اش بهتون برگردونده می شه.

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس