2777
2789
عنوان

دندانپزشکی کودکان

65660 بازدید | 175 پست

دوستان من دیگه مردم از بس دخترمو دکتر بردم.

دکتر سالومه شیخی،دکتر برادران،دکتر کلینیک پگاه،دکترای بیمارستان مفید😭😭😭😭😭

اما ببرید بچه عارو پیش علی رشیدیان چهر راه پاسداران

همه میخواستن بیهوشی بدن به دخترم اما ایشون گفتن تا جایی که جا داره عقب میندازیم فعلا لاک دندون و فلوراید تراپی و سه بار مسواک و دهان شویه و نخ دندون

دخترم 6 سال و نه ماهشه

من پسرم رو بردم پیش دکتر بهامین مفرج خیلی راضیم
جراح دندان پزشک_ درمان تخصصی زیبایی، ترمیم و روکش دندان و اطفال بالای ۶ سال
@dr.behaminmofarej
آدرس: اسلامشهر ، بهارستان ، گلستان ، فلکه اول(ارغوان) ، ساختمان ارگ ، طبقه ۵ ، کلینیک آثاریان
شماره تماس: 02140551700

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

خیلی شانس آوردم دخترم رو مطب دندانپزشکی بردم که یه متخصص ارتودنسی همزمان با هم کار می کردن وبا کنترل عکس رادیولوژی و موقعیت دندانها دستور ترمیم و کشیدن دندانها رو به دکتر اطفال می داد و همه این مشاوره ها رو رایگان بود و چون بیمه تکمیلی هم داشتیم و اونها طرف قرارداد بیمه بودن هزینه ای پرداخت نکردم. و به طور منظم ۶ ماهه و یکساله کنترل می کنن رویش دندانها و فکش رو.مطبشون تو جردن ، نبش پمپ بنزین بود . ۸۸۶۷۳۸۰۷ شماره مطب بود و دکترش هم دکتر سید هادی پرهیز بود

من پسرم دندونش تو ضربه شکسته و خیلی بد بود و اذیت میشد چون دوستم پسرشو میبرد دندانپزشکی و خیلی راضی بود ازش پرسیدم گفت اسمش دکتر آذرنوش خیلی دکتر خوبیه منم بردم انقدر رفتارش با پسرم خوب بود که خودمم خوشم اومد ازش . به نظر من برو یه جایی که بچه تم بتونه اونجا راحت باشه و از دندونپزشک خوشش بیاد . 

من برای عصب کشی دندان پسرم . پسرم نه لجبازی کرد  نه گریه خیلی آروم نشت دکتر هم دستش خیلی تند بو ...

چه خوب اسم دکترتون چیه چون پسر منم خیلی از دندون پزشکی می ترسه و این که کجاست مطبش ؟