2777
2789
عنوان

ازشون گذشتم

305 بازدید | 20 پست

سلام 

شایدباخودمون فکرکنیم که گذشت وبخشش خیلی سخته،جواب مثبته واقعاسخته،تواین چندسالی که ازدواج کردم خیلی سختی ها دیدم خیلی هاازارم دادن بااین وجودکه همیشه فکرمیکردم ازدواج کردن خیلی ادم روشادمیکنا،ازوقتی ازدواج کردم به خاطر اذیتهای همه بخصوص خانواده شوهرم غم روی دلم تلنبارشده بود،ازنیش وکنایه هاگرفته،انگ زدن ها فحش دادن ها واینکه منوهیچوقت ادم حساب نکردن،ولی بچه ها من یک چیزرواموختم اینکه هیچوقت مانمیتونیم ادم هاروتغییربدیم،نمیتونیم به کسی به زور بگیم منودوست داشته باش واحترامم رونگه دار،ماباید بپذیریم وبااحترام برخوردکنیم،من امروز اومدم بگم یه کارسخت روتواین ماه عزیز انجام دادم واز هرگومه رفتاربدشون گذشتم درسته تیلی سخت بود ولی وقتی به رحمت وعشق خدافکرکردم ومرام اهل بیت رودیدم قلبم اروم گرفت وبخشیدمشون،بااینکارم احساس میکنم باری سنگین ازرزوی دوشم برداشته شده وخدابیشتردوستم داره،البته اینوبگم هرکسی روکه به من بدی کرده واگذارکردم به خدا الان قلبم خیلی ارومه خیلی اروم اونیدر که میتونم عاشقانه ترباخدای خودم خلوت کنمقببخشیدطولانی شدولی میخواستم این راهو بهتون پیشنهادبدم 

چی چیو گذشتم مگه دست خودته😂 ادم زبونی میگه گذشتم ولی دلش عیچوقت صاف نمیشه. منم زیاد با خودم گفتم از فلانی گذشتم ولی ته دلم منتظرم با خاک کوچه یکی شدنشو ببینم.

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم دیشب تاحالا دارم به این فکر میکنم

هیچوقت کوچیکترین اشتباه کسیو هم تاحالا نبخشیدم😭

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بدتر شد ک!!! 

واگذارشون کردید ب خدا ؟!

خدا ک  با عدالتش  قشنگ میذاره تو کاسه شون ک ....😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خیلی خوبه کینه ی کسی توی دلت نباشه ولی راه درست تر اینه که اگر ازارت میدن و تهمت میزنن و ارامشت رو به هم میزنند ازشون دوری کنی حالا یا مکان زندگیت رو تغییر بدی یا کمتر باهاشون همکلام شی . ولی این لطف به خودمونه تا دیگران , که قلب و ذهنمون رو از حرفهای بی ارزش ادمهای بی ارزش تر خالی کنیم.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

من بخاطر خودم میبخشم.چون وقتی میبخشم دیگ به آدمایی ک بخشیدم فکر نمیکنم و ذهنم آرومه😁😁😁

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
چی چیو گذشتم مگه دست خودته😂 ادم زبونی میگه گذشتم ولی دلش عیچوقت صاف نمیشه. منم زیاد با خودم گفتم از ...

اگه از ته دلت و خودت بخوای ببخشی ، میشه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

آفرین بهت تبریک میگم.خدا کنه منم بتونم.اینقدر دیروز دلم گرفته بود و اشک ریختم.شوهرم هیچوقت درکم نکرد و فکر میکنه خانوادش بی قصد و منظور این کارارو میکنن

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
اگه از ته دلت و خودت بخوای ببخشی ، میشه 

شاید مورد شما زیاد بزرگ نبود. من زندگیم به فنا رفته سر یه چیزایی. یه وقتی طرف میاد بهت ضربه میزنه و هیچوقتم پشیمون نیس از کاراش. امکان نداره بشه بخشید. همین ادم میومد یه کلمه اعتراف میکرد به اشتباهس مثل اب رو اتیش بود. ولی چطور میشه کسی که اعتقاد داره خیلیم کار خوبی کرده بخشید. اتفاقن باید نبخشید تا سرشون به سنگ بخوره بلکه ادم شن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من به خداواگذارکردم چون دیگه هیچکس برام ارزشی قایل نبود،گفتم هرجورخودت میدونی خدا ولی ازاون طرف بخشیدمشون واین خیلی ارومم میکنه تازه امروزبه همسرم هم گفتم که اینکاروکردم میدونید بیشترسرچی اینکاروکردم؟ گفتم شایدیه روز ازهمین روزامثلابمیرم ولی بادلی پراز کینه وغم،پس چراشادنباشم؟