2821
2789
عنوان

✨️🪼𝑺𝒐𝒍𝒂𝒄𝒆

265 بازدید | 14 پست

گاهی بلوغ از تقویم نمیآید؛ از شبی میآید که آدم زیر وزن یک حقیقت ناگهانی از نو ترک برمیدارد و عوض میشود. بعضی شبها به اندازهی یک عمر در جانت مینشینند؛ چنان عمیق که صبحِ بعد دیگر همان کسی نیستی که شب چشم بر تاریکی بسته بود...!

وقتی از تاپیک کسی خوشتون نمیاد از موضوع تاپیک!متن تاپیک!شخصی که اون تاپیک و میزنه!وارد اون تاپیک نشید!!!!احتیاج نیست شخصیت خودتونو با زدن هر حرفی تو تاپیک دیگران نشون بدید.اینجا یه سایت عمومیه که هر کس با هر سلیقه طرز فکر و سطح فرهنگی ای که داره برای خودش تاپیک میزنه دیگه اینکه چی توی تاپیکش مینویسه به شما کوچکترین ارتباطی نداره!واقعا نمیدونم خانواده هاتون کجا توی تربیت تون کم کاری کردن ولی حداقل یادبگیرند هر چیزی توی ذهنتون میگذره رو لازم نیست بیان کنید...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بس کن

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔

لازمه تو تاپیکی که قراره قفل شه پست بذاری؟ و یکیو تگ کنی؟ اینهمه تاپیک هس برو جایی دیگع

هنوز که قفل نشده بعدشم به شما چه مربوطه ؟

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

درک اینکه وقتی به موضوعی علاقه ای ندارید وارد اون تاپیک نشید چیز سختی نیست!

وقتی از تاپیک کسی خوشتون نمیاد از موضوع تاپیک!متن تاپیک!شخصی که اون تاپیک و میزنه!وارد اون تاپیک نشید!!!!احتیاج نیست شخصیت خودتونو با زدن هر حرفی تو تاپیک دیگران نشون بدید.اینجا یه سایت عمومیه که هر کس با هر سلیقه طرز فکر و سطح فرهنگی ای که داره برای خودش تاپیک میزنه دیگه اینکه چی توی تاپیکش مینویسه به شما کوچکترین ارتباطی نداره!واقعا نمیدونم خانواده هاتون کجا توی تربیت تون کم کاری کردن ولی حداقل یادبگیرند هر چیزی توی ذهنتون میگذره رو لازم نیست بیان کنید...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز