2821
2789

هوای تبریز الان عالیه

برین رستوران دلپسند تو ولیعصر کوچیکه ولی چلو کبابش محشره

رستوران باختر و مهران برین

باختر هم چلو داره هم ابگوشت

هتل با هتل اپارتمان ؟؟

شاهکلی برین

عینالی برین

کندوان برین

موزه ها رو نمیدونم باز کردن یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیتزای خوب میخواین برین توسکا یا ۲۰۰۰ جاهای خوب دیگه هم هست الان حضور ذهن ندارم

دونر میخواین برین دونر درنا یا دونر خیام

دونر دورنا استانداری ولیعصر

دونر خیام تختی ولیعصر جفتشم عالی و خوش مزه

تبریز هوا سرد بود تا دیشب سویشرت لازم بود باز هوارو چک کنین نیاز باشه لباس گرم بردارین

بازار سرپوشیده تبریز هم برین ،سنگ فرش تربیت اکثر موزه ها هم همون اطرافن یه روز کامل باید اختصاص بدین هم خریده هم بازدید😀

هتل زیاد داریم بستگی داره به کجا میخوای نزدیک باشه

هوا شدیدا بارونیه این چند روز اگر بخوای بیای ولی همه جا سرسبز شده عالیه چون میده برای گشتن

رستوران خانه سبز خوبه

توی بازار هم فرضی کیفیت غذاهاش خوبه

بازار سنتی تبریز جای گشتنیه

پیتزا صالحی

مقبره الشعرا

خانه پروین اعتصامی

خانه داروغه

جاهای دیدنی خیلی داریم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

رستوران فست فودی: توسکا بلواربسیج ،۲۰۰۰پلاس بیرون شهر،Ac منظریه،ایتالیزا ولیعصر ،ریچ،ظفر، دلفی ، ناپولی

رستوران ایرانی: عظیمی فهمیده کباب و خورشتی داره خوشمزن ،باختر فقط اگه اهل جوجه وکباب باشین ،میدان شاهگلی بناب کبابی ساطوری حسن خان ظاهرش مدرن نیس ولی خوشمزس😁

الان زمان خوبی برای مسافرت به تبریز هستش ، اونجا تا دلت بخواد رستورانهای خوب و هتلهای متنوع داره ، خود شهر تبریز هم به اندازه یک هفته جا واسه گشت و گذار و تفریح و خرید داره ، فقط اگه آذری زبان نباشی بعضی از اهالی اونجا برخورد و رفتار خوبی باهات ندارن و به شدت نژاد پرست هستن ( تاکید میکنم که فقط بعضی از اهالی اونجا ) .

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز