2821
2789

مبارکه نمیخوام بترسونم ولی چند نفر ivf کرده بودن تو فامیل ما بچشون کند ذهن منظورم از کند ذهن نسبت به کودکان معمولی دیر یاد میگیرن مثلا راه رفتن و حرف زدن و... ولی نگران نباش مشکلی ندارن توی دکتر هم دو مورد دیدم از مامانشون پرسیدن ivf بودن

انشالله آزمایشت مثبت میشه

فقط بگم خم و راست نشو به هیچ عنوان

جای بلند دراز بکش که نخوایی موقع خوابیدن و بلند شدن اذیت بشی ،بیشتر هم خییلی آروم راه برو تا اینکه همیشه بخوابی

داروها را سر ساعت استفاده کن

غذاهایی که می خوری بدون ادویه و پر از نشاسته باشه مثل ماکارانی با سیب زمینی و سویا یا سوپ پای مرغ با ورمیشل و سیب زمینی صبحانه ها تخم مرغ آبپز با زیتون بخور

سعی کن هر روز یکی دوتا لیوان نشاسته با آب بخوری

به علائم اصلا توجه نکن ،بعضی ها دل درد و کمر درد دارن بعضی ها هم بدون علائم هستن

من خودم یه خرده که سرپا زیاد وایمیستادم هم زیر دلم به شدت درد میگرفت هم کمر درد می گرفتم در حدی که می گفتم دیگه تموم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله آزمایشت مثبت میشه فقط بگم خم و راست نشو به هیچ عنوان جای بلند دراز بکش که نخوایی موقع خوابید ...

مرسی عزیزم همه رو رعایت میکنم نشاسته با آب قبل از صبحانه میخورم

چندبار عزیزم انتقال دادی جنین چندروزه بود؟

مبارکه نمیخوام بترسونم ولی چند نفر ivf کرده بودن تو فامیل ما بچشون کند ذهن منظورم از کند ذهن نسبت به ...

مرسی عزیزم نه اینجوری نیست چون میان تخمک و اسپرم با کیفیت ور میدارن

عزیزم فامیل نزدیکمون خیلی نزدیک ivf کرده رفیق صمیمیم کرده وهمسایه مامانم توی همشون یکسان بود

مبارکه نمیخوام بترسونم ولی چند نفر ivf کرده بودن تو فامیل ما بچشون کند ذهن منظورم از کند ذهن نسبت به ...

عزیزم اصلا ربطی ندارد به این موضوع

به مسایل دیگه ربط داره

خیلی بچه باهوش دیدم که با همین روش بودن

بععضیا فقط دهنشونو باز میکنن و حرف دهنشونو نمیفهمن. شما حساس نشو.

ایشالا ک انتقالت مثبته، فقط استرس نداشته باش و ذهنتو مشغول یه چیز دیگه کن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز