2777
2789
مبارکه نمیخوام بترسونم ولی چند نفر ivf کرده بودن تو فامیل ما بچشون کند ذهن منظورم از کند ذهن نسبت به ...

اونا مشکلات ژنتیکی تخمک اسپرم داشتن. وگرنه ای وی اف همون بارداری طبیعیه فقط محیط لقاحش فرق میکنه. ربطی به آی وی اف نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو دلشو هالی میکنی اتفاقا بچه های ای وی اف باهوش ترن چون بهترین تخمک و اسپرم رو لقاح میدن

انشاالله مثبت میشی و بچه سالم و صالح و باهوش ب دنیا میاری 🤲🙏🤲🤲😍😍😍😍

[QUOTE=414132001]بععضیا فقط دهنشونو باز میکنن و حرف دهنشونو نمیفهمن. شما حساس نشو. ایشالا ک انتقالت مثبته، فقط استرس ...[/QUOTE

واقعاا من تا بحال همچین چیزی نشنیده بودم چون هم خواهرم Ivfکرده میدونم همچین چیزی نیست

سلام خانما منم ۱۸ روزه انتقال جنین انجام دادم،بلاست بود،آزمایش های بتام منظم بالا رفت آخرین بار بالای ۵هزار بود،روز ۱۵ متوجه شدم شیافم تموم شده بلند شدم رفتم شهر دیگه کلی راه رفتم تا پیدا کردم،شبش هم رفتیم یه شهر دیگه عروسی دیگه خسته و داغون بودم،رانندگی هم کردم فرداش لکه بینی افتادم دکترم گفت انوکساپارین رو قطع کن و شیاف روزی ۳تا

لکه بینی قطع شد،حالا من خیلی نگرانم ،کسی بوده با این شرایط ؟ من بار پنجم بود که ivf کردم ولی سهل انگاری کردم و استراحت نداشتم،سونو هم ۱۰ روز دیگه گفتن بیا،به نظرتون چطوری بفهمم داره رشد میکنه یا متوقف شده؟

مبارکه نمیخوام بترسونم ولی چند نفر ivf کرده بودن تو فامیل ما بچشون کند ذهن منظورم از کند ذهن نسبت به ...

من دوقلو هام آی وی افی بودن ۶سالشونه به دو زبان مسلط هستن.چرت و پرت کمتر بگین.خود شما از نظر ذهنی عقب مانده محسوب میشین.که به مادر که چشم انتظار فرزند هست اینطوری حرف میزنی.

متولد ۶۲ نیستم.

سیسی جان انشاءلله به مبارکی مثبت میشی. میشه بگی چه رژیمی رو رعایت میکنی ؟منم دوبار آی یو آی شدم و دو ...

فداتشم عزیزم مرسی

من فقط قهوه زیاد میخوردم ترک کردم قبل از ای وی اف

بعد ای وی اف هم غذای رژیمی بیشتر ماکارانی و لوبیا سبز

صبحا هم ناشتا ی لیوان اب با نشاسته میخوردم

البته قبل از عمل هم اب نشاسته زیاد میخوردم چون خیلی برای لانه گزینی جنین عالیه

من دوقلو هام آی وی افی بودن ۶سالشونه به دو زبان مسلط هستن.چرت و پرت کمتر بگین.خود شما از نظر ذهنی عق ...

چرت و پرت خودت میگی من فقط گفتم یکم دیرتر زبون باز میکنند نگفتم که ناقص میشن