2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ندیدم ولی ببینم نمیبخشم توبه ی گرگ مرگه

اونی که گناه زیر زبونش مزه کرده دیگه ترک نمیکنه

ولی خب بازم بستگی به شرایط اون شخص داره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

پسر داییم ب زنش خیانت میکنه با وجود دوتا بچه

مدام در حال جنگو دعوا هستن، حتی خانومش میخاست حدا شه طلاق نداد

میگفت بشین بچه هاتو بزرگ کن بیشعوررر

نراااای ساااایت درخااااست دوستی قبول نمیکنم چ مرگتونهههههه همش درخاااست میدین😡😠

از نظر من خیانت هیچوقت بخشیدنی نیست، حتی اگه جدا نشی دیگه برات شوهر نیست صرفا یه همخونه ست و اسم شوهر رو یدک میکشه، خیانت دیدین جدا شید این ظلمو در حق خودتون نکنید که بمونید تو اون زندگی

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

همسر سابقم خیانت کار کثیفی بود هیچ کقت گوشیش ب من نمیداد همیشع گوشیش زیز تشک قایم بود

هیچ وقت رو نکردم ک خیانت کروه

یبار داشتم خونه تمیز میکردم و رو مبلی هارو برداشتم ک جارو بکشم یه برگه کاغذ دیدم بازش کردم دیدم نامه هست

یه دختز نوشته بود ک شب خوبی داشتیم با هم و خیلی خوش گذشت m..Hدرست یادم نمیاد خیلی نوشته بود وقتی من دیدم مردم و زنده شدم

بهش زنگ زدم گفتم زودی بیا خونه

اومد و نامه نشدن دادم و اون آروم بود حرفی نداشت چون خوشی کرده بود نیاز ب حرف نداشت

در آخر بازم مجبور بودم بمونم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

همسر سابقم خیانت کار کثیفی بود هیچ کقت گوشیش ب من نمیداد همیشع گوشیش زیز تشک قایم بود هیچ وقت رو نک ...

قلبم دردگرفت از این خاطره ای که تعریف کردی

اگر از موضوعات گوناگون و متناقض تاپیک ها حیرت کردید، خونسردیتونو حفظ کنید. اکانت دست دونفره