2821
2789
عنوان

خواستگارم

347 بازدید | 14 پست

یه خواستگار برام اومده بوده بعد پدرم هیچی راجبش به من نگفته البته بین منو و اون پسر چیزی نبوده ولی خب منم تازه از یکی شنیدم ازشم میپرسم اصلا بهم چیزی نمیگه نظرتون چیه خواهرا ؟ حتی خانواده پسر رو من گاهی دیدم اونام انگار نه انگار خیلی عجیبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

پس از کجا برات پیداش کردند از تو دیوار ..!

به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کن ... تو اینگونه موارد که شناختی از طرف نداری باید بیشتر تحقیق کرد ..،

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

سلامپس از کجا برات پیداش کردند از تو دیوار ..!به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کن ... تو اینگونه موارد ک ...

نه دیگه تموم شده قضیه که بخوام راجبش تحقیق کنم منظورم اینه هر چی راجبش به بابام میگم میگه نه خواستگاری نکرده درصورتی که خودم شنیدم داشت به یکی میگفت

برای من هم همینطور این حجم از بی احترامی به یک دختر و تصمیم گرفتن راجع به زندگی مشترکش بدون هیچگونه ...

دقیقا آنقدر میسوزم که خودش تصمیم گرفت این زندگی من بوده حتی خودم میگفتم نه لاقل دلم نمیسوخت

درکت میکنم بابای منم خیلی هارو رد میکنه و من از بقیه میشنوم😂انگار بابام قراره عروس شه بجای من جواب ...

دقیقا 😅آدم انتظار داره لاقل نظر خود آدمم بپرسن یا حداقل انکارش نکنه والا

حواست باشهحرف از یک عمر زندگیهبا حرف کسی مجبور نشی انتخاب کنی آحتما تحقیق کنحتما بپرس

تموم شده قضیه اصلا بهم نگفته که من بخواد به تحقیق برسه تازه انکارم میکنه 😅