2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 55 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از مهریت نگذر اشتباه کرده توی رودروایسی خونوادش اجازه خوشبختیو از دختر مردمم گرفته

اینقدر این سالا شنیدم ک تو بی عرضه بودی ک نتونستی به چشم بیای و ... حتی از خانواده خودم ک میگن ادم باید خودش عرضه داشته باشع شوهرشو عاشق کنه .... ولی من تمام زورمو زدم حتی دم نزدم تازه دلمم حتی برا شوهرمم میسوخت ک دوسم نداره

منم هیچیزشو نمیدونم از کجا باید حتی شروع کرد کاش پردردسر نباشه طلاق توافقی

اگه فهمیدی بهم بگو

خیلی سردرگمم

میخوام تا گرمه برم طلاقمو بگیرم

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

افرین بهت زن شجاعهیچی انداره روح و روانت اهمیت ندارهنمیگم مهریه بگیر ولی بهش بگو بعد ۹سال منم حق حقو ...

تا همین جاشم اگر خانواده بفهمن ابروم میبرن براشون مهم نیس از خدا هم نمیترسن درکی ندارن با اینکه همشون الهی شکر تو زندگیشون تصمیم گیرنده هستن (بهش گفتم دلم نمیاد حتی چیزی ازت بگیرم چون میخام ایندفعه بری یه زندگی با عرضه ای برا خودت بسازی تو قسط و بدهی هم حتی نذاشتمش دوس ندارم خانوادش بهم تو این مورد حرفی بزنن

عزیزدلم 🫂مطمئنی دوستت نداره ...نمیخواستی اول بری پیش مشاور..شاید ایشونم فکرکرده شمادوستش ندارید که همچین پیشنهادی دادید ...فوری قبول کرده ..بچه ندارید

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

میخوای تاوان اشتباه اونو تو پرداخت کنی ؟ چرا ؟ چجوری از خودت جبران خسارت میکنی بعدش ؟ اون اختیارش دست خودش نبوده ازدواج کرده بعدشم ۹ سال اذیت کرده الانم تو از خودگذشتگی کنی توافقی بره🙄 نه این کارو نکن که بعدش هیچ وقت ادم نمیشی

میخوای تاوان اشتباه اونو تو پرداخت کنی ؟ چرا ؟ چجوری از خودت جبران خسارت میکنی بعدش ؟ اون اختیارش دس ...

من تا همین جاشم بنظرم با بیان ای درخواست کل انرژیم بوده اگر بگم هیچچچ انرژی ندارم حتی برا زخمای دلم دنبال جبران خسارت باشم و اینا باور میکنی؟چون میدونم یه کلمه الان بیشتر بگم بخاطراینکه منو مقصر کنه هزار حرف ناجور بهم میزنه دوس ندارم به اونجا برسم چون خانواده حمایتگری ندارم اونم میدونه من خط قرمزم ابرومه صد دست میزاره رو اون نقطه

عزیزدلم 🫂مطمئنی دوستت نداره ...نمیخواستی اول بری پیش مشاور..شاید ایشونم فکرکرده شمادوستش ندارید که ...

نه بچه دار نشدیم اون از اول بهم گفته بود حسی نداره بهم نمیتونه هم تغییر کنه همین ک هستم گفت اگر میتونی قبول کن

ما مشکلی نداریم چون من ادم بحث جدال نیسم ولی مهمم نیستم هیچجوره بچشم نمیام بلاخره بهش حق میدم

خود تحقیری ممنوع

همین که روحیه بسازی دارید ،پس خیلی ارزشمندید

بازم برید مشاوره

مشکل حل میشه

ان شاء الله

تا همین جاشم اگر خانواده بفهمن ابروم میبرن براشون مهم نیس از خدا هم نمیترسن درکی ندارن با اینکه همشو ...

مهریه نه منم خوشم نمیاد از مهریه

اما نمیشه دست خالی بیای

۹سال زحمت کشیدی

هرچی دارید مال دوتاتونه

من جات باشم خونه پدرم نمیرم.برو پانسیون زندگی کن.صبح برو سرکار شب هم پانسیون باش.تجربه خوبیه دوست هم پیدا میکنی

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏

خودمم (شوهر تو نظرش چیه چطور بیان کرد

من ۳ ماهه ازدواج کردم

ولی ازینکه همه پیو به خانوادس میگه و خانوادش بهم بی احترامی میکنن خودشم جلو اونا بی احترامی میکنه ولی پیش من تنها موشه خسته شدم

اجازه نفس کشیدنم بهم نمیده و...

بگذریم

مامانش گفت یا پسر من همینی که هست یا طلاق بگیر

منم گفتم طلاق میگیدم 😂

دیگه هرروز و هر ثانیه هرشب بهش میگم

هرچند مامانش شناسنامه هامونو برداشته

کلا خیلی نابودم ولی به زندگی امیدوارم و میدونم بهترینا در انتظارمه

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز