بعد ۹ سال زندگی با هزار بار خجالت و ...ناراحتی رودروایسی تا به شوهرم پیشنهاد دادم اگه میدونی نمیتونی ادامه بدی و دوسم داشته باشی (از اول میدونستم 🥲بخاطر خانوادش بامن ازدواج کرده دلمم میسوخت ) بیا طلاق توافقی بگیریم ....فورا قبول کرد 😅گفت کی بریم دنبال کاراش (فکر نمیکردم اینقدرا هم دیگه براش عادی باشم )شما بودین چیکار میکردین (هرچند برا اون راحته ولی خانواده من بعدش مطمعنم منو تا مرز کشتن میبرن ولی مهم نیس دوس ندارم اینقدر تحقیر امیز زندگی کنم🥲
بهت قول میدم اگه عشق و پیدا کردی اون لحظه افسوس این ۹ سال زمان رو میخوری
راهه رفته رو برگردی سخته اما زندگی بدون توجه و علاقه سخت تره
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مشاوره بریدوقتی مشکلی ندارید ،محبت و دوستیم بین هم ایجاد کنید....
مشکلی بزرگتر از عدم علاقه و ازدواج مصلحتی وجود داره مگه؟ استارتر به نظرم بهترین کار رو کردی و شوهرتم مرد صادقی هست که با دروغ نخواست نگهت داره. روزای خوب در انتظارته. حیف زندگی یه باره ماست که بدون عشق و علاقه بگذره
زندگی که عاشقانه نیست به چه درد میخوره حداقل وقتی مجردی لذت بیشتری میبری از زندگیت و موردهای بهتر می ...
مجردی مزخرفی هم داشتم از اینا ک سعی میکردم فقط حرف خانواده گوش بدم تهشم هیچکدوم مدال گردنم ننداختن ادم بده هم شدم از این میترسم بفهمن طلاق گرفتم زندگیو بهم سیاهتر کنن
نمیگم مهریه بگیر ولی بهش بگو بعد ۹سال منم حق حقوقی دارم.ازش مبلغی بگیر حداقل بابت رهن خونه و مهریه رو ببخش و زندگی جدید شروع کن انشاله عشق خیلی زود میاد در خونتو میزنه