2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 55 پست

نفقه و مهریه بگیر تمام حقاتو بگیر خونه بگیر قید خانوادهام بزن چون شوهرت نمیخواد باهات زندگی کنه از اول هم میدونستی بعدش تونستی تراپیست برو

حق با ریاضی بود تا چیزی اثبات نشده باورش نکن

تو لیاقت زندگی با عشق رو داری

بهت قول میدم اگه عشق و پیدا کردی اون لحظه افسوس این ۹ سال زمان رو میخوری

راهه رفته رو برگردی سخته اما زندگی بدون توجه و علاقه سخت تره

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشاوره بریدوقتی مشکلی ندارید ،محبت و دوستیم بین هم ایجاد کنید....

مشکلی بزرگتر از عدم علاقه و ازدواج مصلحتی وجود داره مگه؟ استارتر به نظرم بهترین کار رو کردی و شوهرتم مرد صادقی هست که با دروغ نخواست نگهت داره. روزای خوب در انتظارته. حیف زندگی یه باره ماست که بدون عشق و علاقه بگذره

زندگی که عاشقانه نیست به چه درد میخوره حداقل وقتی مجردی لذت بیشتری میبری از زندگیت و موردهای بهتر می ...

مجردی مزخرفی هم داشتم از اینا ک سعی میکردم فقط حرف خانواده گوش بدم تهشم هیچکدوم مدال گردنم ننداختن ادم بده هم شدم از این میترسم بفهمن طلاق گرفتم زندگیو بهم سیاهتر کنن

افرین بهت زن شجاع

هیچی انداره روح و روانت اهمیت نداره

نمیگم مهریه بگیر ولی بهش بگو بعد ۹سال منم حق حقوقی دارم.ازش مبلغی بگیر حداقل بابت رهن خونه و مهریه رو ببخش و زندگی جدید شروع کن انشاله عشق خیلی زود میاد در خونتو میزنه

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏

فرایند طلاق چجوریهاز کجا باید شروع کرد ما هم میخوایم توافقی بگیریممدارک چیا ببریم کجا مراجعه کنیم؟تا ...

منم هیچیزشو نمیدونم از کجا باید حتی شروع کرد کاش پردردسر نباشه طلاق توافقی

مشاوره بریدوقتی مشکلی ندارید ،محبت و دوستیم بین هم ایجاد کنید....

ما مشکلی نداریم چون من ادم بحث جدال نیسم ولی مهمم نیستم هیچجوره بچشم نمیام بلاخره بهش حق میدم

نمیدونم چی بگم که از دردی که میکشی یکم کم بشه فقط برات دعا میکنم به زندگی که لایقش هستی برسی عزیزم

فداتشم خداکنه حداقل خدا یه راه خوب بزاره جلوم نمیدونم واقعا خودم ادم تصمیم گیری نیستم خودمو همیشه میدم دست تقدیر

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز