2821
2789
عنوان

طلاق

873 بازدید | 55 پست

بعد ۹ سال زندگی با هزار بار خجالت و ...ناراحتی رودروایسی تا به شوهرم پیشنهاد دادم اگه میدونی نمیتونی ادامه بدی و دوسم داشته باشی (از اول میدونستم 🥲بخاطر خانوادش بامن ازدواج کرده دلمم میسوخت ) بیا طلاق توافقی بگیریم ....فورا قبول کرد 😅گفت کی بریم دنبال کاراش (فکر نمیکردم اینقدرا هم دیگه براش عادی باشم )شما بودین چیکار میکردین (هرچند برا اون راحته ولی خانواده من بعدش مطمعنم منو تا مرز کشتن میبرن ولی مهم نیس دوس ندارم اینقدر تحقیر امیز زندگی کنم🥲

بهترین کارو کردی

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

زندگی که عاشقانه نیست به چه درد میخوره حداقل وقتی مجردی لذت بیشتری میبری از زندگیت و موردهای بهتر میتونن بیان

🖤 بی شرف و بی وطن و وطن فروش فقط اونی که درد مردم و ایران براش مهم نیست... 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرایند طلاق چجوریه

از کجا باید شروع کرد

ما هم میخوایم توافقی بگیریم

مدارک چیا ببریم کجا مراجعه کنیم؟

تاپیک جدا زدن نینیار قبول نکردی تورو خدا این جا قبول کن

منم زندگی تحقیر آمیز نمیخوام

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

سلام

یعنی طلاق اخرین راه حلتونه ..؟. نمیشه که با یه بار گفتن طلاق ... فورا تصمیم به انجامش داشته باشین ...

به نظرم اول چند جلسه مشاوره ... طلاق گفتنش اسونه ...!

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

کار خوبی میکنی کسی که انقدر مشتاقه ازت جدا بشه ارزش موندن نداره

فکر نمیکردم دیگع اینقدر اونم اذیت باشه و مشتاق🥲کاش همون اول عرضه داشت میگفت منو نمیخاد به خانوادش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز