2777
2789

هرروزچهل وپنج دقیقه..گردگیری وسرامیکا....هفته ای یبارم کل خونه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای  دو تا سه بار 

ضمن اینکه  هر کاری رو در لحظه انجام میدم و ب بعد موکول نمیکنم 

و

ریخت و پاش هم نمیکنم ک مجبور شم، جمعش کنم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه روز درمیون جارو میزنم و گردگیری ..وسایلمم هرچی بردارم فوری سرجاش میزارم .

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

هر روز گردگیری جارو جمع و جو مرتب کردن تمیز کردن یخچال و دسشویی  بعدم حموم رفتن هفته ای ی دفعه زیرو رو تمیز میکنم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

خیر با یه پسر دو ساله فقط برنامه ریخت و پاش داریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شنبه ها کابینتا یک شنبه ها کمدا دوشنبه ها ملافه دم دستی سه شنبه گرد گیری دیوارا و پاک کردن پنجره ها و آیینه ها چهار شنبه ها یخچال و فریزر و پاک سازی میکنم پنج شنبه ها بالکن جمعه ها شستشوی حسابی سزویس ها یک روز در میون جارو بعد هر وعده ظرفا و هرروز صبح جمع کردن خونه و نظافت  و دستمال کشی که یک ساعت وقتمو میگیرم آخر شبم باز خوته دو دستی به سرو گوشش میکشم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

صبح تا چشامو باز  میکنم گیره مو ها مو میبندم 

رخت خوابارو جمع میکنم میرم مقدمات ناهارو از فریز میذارم بیرون  یه جارو دستی میکشم سر تا سر خونه رو 

میرم سر وقت ناهار 

دیگه کاری ندارم جز ناهار و عصرانه و شام دخترمو شوهرم و شستن ظرفا

آخر شبم یه چرخ کاااامل تو خونه و آشپزخانه میزنم که همه جا تمیز و برف افتاده باشه 

گاز و سینک تمیز باشه و ظرفای آب چکونو جا ب جا میکنم تو کابینت اتاقا مرتب باشه و سرویس بهداشتی تمیز. آخر سرم یه نوا میندازم هر جا رو دخترم دست زده لک افتاده مث تی وی و میز نی گی و بوفه و یخچال و درا یه گرد گیری میکنم وبعد میرم میخابم 

این وسطم چندین بار دخترم اسباب‌بازیاشو میریزه ک کاری ب کارش ندارم میذارم خوب ک خسته شو جمع میکنم 

خودمو خسته نمیکنم هی اون بریزه من جمع کنم

روز در میون سرویس بهداشتی و سینک رو رخشا میریزم 

هفته ای دو بار محتویات یخچالو چک میکنم چیزی خیلی وقت نمونده باشه توش 

هفته ای دو بارم رخت چرک میشورم و اتو میکنم 

ماهی یه بارم کمد دیوار و یخچال فریزر و کمد و کشو لباسا رو زیر و رو میکنم 

همین 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

هفته ای دو بارم جارو برقی میکشم 

آخه روزی شوند بار جارو دستی میکشم

جارو برقی برا زیر و زبر خونه 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
صبح تا چشامو باز  میکنم گیره مو ها مو میبندم  رخت خوابارو جمع میکنم میرم مقدمات ناهارو از ...

عالی بود رخشا استفاده میکنید تمیزمیکنه؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب