2777
2789
عنوان

فردا میرم بستری شم واسم دعا کنید 😔

275 بازدید | 11 پست

هفته 8 هستم، رشد نی نی تو 5 هفته متوقف شده سونو کنترل هم رفتم هیچ تغییری نکرده! قلب هم نداره

تازه بتامم همینطوری داره میاد پایین😭

با دستور دکترم یه هفتس داروگیاهی میخورم تازه دو سه روزه لک صورتی و قهوه ای میبینم! 

سردرد های شدید میگیرم، فشارم میفته چشام سیاهی میره... نامه داده فردا برم بیمارستان میگه دارو میدم بهت سقط شه😔

بعد کلی انتظار خیلی سخته واسم، دارم میمیرم😢

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماحكمتي بوده عزيزم توكل بخداسووه ياسين روبخون آرومت ميكنه

انگاری مردم دیگه😔 فکر کردم این انتظار های لعنتی و بیبی چک های منفی تموم شد! 

نگو تازه پام به کلینیک ناباروری باز شده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
عزیز دلممممم😢😢😢😢😢😢 خیلی سخته ایشالله به زودی باردار میشی

ممنون😔 انشاالله

انگاری مردم دیگه😔 فکر کردم این انتظار های لعنتی و بیبی چک های منفی تموم شد!  نگو تازه پام به ...

نه عزيزم نااميدنباش زندايي من بعداز١٣سال باردارشدسه تاسقط شدبعدالان ماشالله يه پسرويه دوقلودختروپسرداره اميدت بخداباشه،،زندايي شوهرمم بعدازكلي دوادرمون بعد١٨سال طبيعي بچه دارشددوتابچه دختروپسربه فاصله دوسالونيم

نه عزيزم نااميدنباش زندايي من بعداز١٣سال باردارشدسه تاسقط شدبعدالان ماشالله يه پسرويه دوقلودختروپسرد ...

فعلا که حال خوبی ندارم، مثل عروسک هرچی دکتر میگه میگم چشم! 

اگه قبول کنه برم واسه آی وی اف

فعلا که حال خوبی ندارم، مثل عروسک هرچی دکتر میگه میگم چشم!  اگه قبول کنه برم واسه آی وی اف

سقط اولته؟؟

مشکلت چیه؟؟

چرا ای وی اف؟دکتر من گفت معمولا سقط های اولیه رو پیگیزی نمیکنیم

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
سقط اولته؟؟ مشکلت چیه؟؟ چرا ای وی اف؟دکتر من گفت معمولا سقط های اولیه رو پیگیزی نمیکنیم

آره اولیه! خیلی اذیت شدم خودمم تک فرزندم میترسم! 

تخمدانام ضعیفه رحمم هم رو به عقبه، تازه به منی آلرژی دارم دهانه رحمم ورم میکنه! 

با این شرایط آی وی اف نکنن آی یو آی رو شاخشه