2821
2789
عنوان

روز کنکور

472 بازدید | 15 پست

امروز برای کنکور سراسری ثبت نام کردم. دوستان بیاید خاطرات، اتفاقایی که افتاد، کارهایی که انجام دادید در روز کنکور و تعریف کنید یا اگر نصیحتی دارید بگید(اگه بعد 98 باشه خیلی خوب میشه) استرس دارم نمیدونم اون روز چکار کنم، خیلیا خوراکی میبرن خوراکی ببرم؟چی ببرم؟اگه دستم کثیف بشه چی؟میزارن دستمال کاغذی ببریم؟من همیشه دستام عرق میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره عزیزم ، من ۴۰۳ کنکوز داشتم ، دستمال میتونی ببری مشکلی نیست ، اونقدرم که فکر میکنی سخت نمیگیرن البته بستگی به حوزه ی مربوطه هم داره ، خوراکی هم حتما ببر البته زیاد نه چون قطعا نمیرسی بخوری ، یه چیی ببر که خوردنش راحت باشه و سر و صدای خاصی هم نده (بقیه اذیت نشن )

یادش بخیر تجربه خوبی بود

کنکور اردیبهشت قبل اینکه برم حوزه اضطراب بدی داشتم

تا قبل ورود درس خوندم فقط

ولی خداروشکر وقتی نشستم همه استرسم رفت کاملا آروم شدم

کنکور تیر هم تفریحی رفتم

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

منم باید بخونم... امروز میرم ثبت نام کنم ولی هیچی نخوندم بعد این شرایط

آره آره ثبت نام کن که به مشکل خوردی فرصت داشته باشی یکم صبرکنی سایت همیشه یکم باگ داره نباید بزاریش واسه روز آخر، چی بگم والا هنوز فرصت هست بخون من فعلا رو نهایی تمرکز کردم

اجازه خوراکی بردن تو سالن نداریخودشون کیک و آب میدن ولی خودتم آب همرات باشه تو بطری شفاف...موفق باشی ...

جدی...قبلا مردم توییت میزاشتن خوراکی میبردن البته من خودم تعجب میکردم...مرسی

یادش بخیر تجربه خوبی بودکنکور اردیبهشت قبل اینکه برم حوزه اضطراب بدی داشتمتا قبل ورود درس خوندم فقطو ...

جدی چقد خوب من همین الانم بهش فکرمیکنم حالت تهوع میگیرم، کنکور زبانم شرکت کردم قبلش برم با حال و هواش اشنا بشم

جدی چقد خوب من همین الانم بهش فکرمیکنم حالت تهوع میگیرم، کنکور زبانم شرکت کردم قبلش برم با حال و هوا ...

قبلش دعا بخون یا قرآن بخون آروم میشی

هر چی استرست کمتر باشه بهتر چیزایی که خوندی یادت میاد

شب قبل زود بخواب

سر جلسه آب زیاد نخور

صبحانه بخور

دو تا مداد و پاک کن همراهت باشه

ایشاللا به خوبی پشت سر بزاری

وقتی از حوزه میای بیرون انگار یه بار بزرگ از شونه هات برداشته شده

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

اولین سال کرونا کنکور دادم، یک کیسه وسیله همراهم بود دستکش ماسک اضافه ژل دست الکل آب آبنبات همه چیز اونجا داشتم 😂😂 ببین نمیدونم الآن چطوریه تازه حوزه به حوزه فرق داره، حالا تو با خودت خوراکی هایی که امکان کثیف کاری روی برگه نداشته باشه ببر. مثلا ببین کیک روغنی که چرب میکنه یا کرم دار ترجیحا نبر. مثلا میتونی الآن هروقت خوراکی میخوری روی کاغذ یک تیکه امتحان کنی ببینی کثیف میکنه یا نه. مثلا آبنبات و شکلات غیر کاکائویی هم واقعا خوبه برای اینکه قندت نیفته. خرما خوبه ولی امکان کثیف کاری داره. آب هم خواستی بخوری حواست باشه حتما از سمت برگه دور بشی و بخوری. راستش حس بعد از کنکور عالیه آدم احساس میکنه یک بار خیلی سنگین از دوشش برداشته شده. فارغ از نتیجه که امیدوارم حسابی خودت راضی باشی ازش، خیلی خوبه آدم از فضای استرس کنکور و دبیرستان خارج بشه وای خدا متنفر بودم از دبیرستان و اون جو. تازه آدم میره دانشگاه میبینه خدایا هیچی تو دانشگاه لیاقت اون جو بد دبیرستان رو نداره. دستمال هم باید ممکن باشه بردنش. در بدترین حالت، مانتویی بپوش که مثلا بتونی دستت رو باهاش خشک کنی. کنکور هم اون سال ساعت ۸ و نیم شروع شد من خانواده م فکر کرده بودن حالم بد شده. ۱۰ دقیقه هم تازه زودتر تحویل دادم برگه رو و اومدم بیرون و می گفتن وااای چت شد چرا طول کشید؟ گفتم بابا اینا دیر شروع کردن تازه هنوز وقت هست من زود تحویل دادم. لباس و کفش راحت بپوش، به خودت و درسی که خوندی اعتماد داشته باش. سوال های شک دار نزن. اگر سوالی زمان گیره روش قفل نکن ممکنه سوال های آسون تری برات در ادامه وجود داشته باشه. بعد از کنکور بیا غذای مورد علاقه ت رو بخور، برو حموم، اتاقت رو از نشونه های درس و کتاب تمیز کن (خیلییی حال میده) و لذت ببر از اون حس رهایی. امیدوارم عالیییی پیش بره برات و به هر نتیجه که دوست داری برسی و لذت ببری. موفق باشی!

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز