من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بله راست میگم اصلا دوست ندارم . هم ازش میترسم هم اعتقاد دارم غذا توش بیمزه میشه خورش هامو هم همیشه ...
افرین بانو....ولی خورشت تو زودپز هم خوب جا می افته...من یه ساعت درب زودپزو میبندم خیالم راحت میشه ک پختن بعد درشو باز میکنم سر قابلمه میزارم روش و دو تا سه ساعت میزارم جا بیفتن...چون اب زیاد میریزم
قبل از اینکه سوت زودپز رو بردارین زیرش رو آب سرد بگیرید یا توی سینک آب سرد پر کنید یه چند دقیق زودپز ...
من که خریدم بهم گفت به هیچ عنوان آب سرد نگیرین
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
فکر نکنم من و مامانم چندین ساله داریم همین کارو می کنیم.. میشه آب سرد نگرفت و گذاشت خودش خنک بشه و بعد سوتش رو برداشت چون اینطوری از حرارتش کم شده و باز خطرش کمتره