سلام برای دوستمه نظراتتونو میخونه تو یه خانواده تقریبا متوسط رو به پایین زندگی میکنه ۲۰ سالشه از نظر مالی تحت فشاره حالا خواستگارم داره خودش دوست ندارم خیلی ازدواج کنه میخاد درسشو بخونه ولی ب خاطر لحاظ مالی میگه پسره خوبه وضشونم خوبه دامداری دارن سطح تحصیلات دوستم از پسره بیشتره داره لیسانس میخونه دوستم ولی پسره دیپلم داره فقط همین ک وضشون خوبه دوستم میگه جواب بدم ک از این وض مالی نجات پیدا کنم خیلی تحت فشاره هیچ چیزی نمیتونه برا خودش بگیره یا تفریح کنه حالا با این شرایط چیکار کنه دوستم خیلی از پسره سر تره خیلی
تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .
اموال میدن به دوستت یا به عنوان کارگر ازش استفاده میکنن ناهاربپز شام بپز میوه بچین. خانواده مرد باید ساده باشن تا بتونی راحت زندگی کنی پولشو برات خرج کن زر نزنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.