2821
2789
عنوان

ازدواجج

137 بازدید | 6 پست

بچه ها من ۲۴ سالمه و دوبار تجربه نامزدی داشتم و به دلایلی خودم نخواستم ادامه بدم باهاشون

خواستگارم از کل فامیل داشتم

تا همین پارسالم از غریبه ها خواهان داشتم ولی تقریبا یکساله سینگلم و فوبیای اینو دارم که تنها بمونم و ازدواج نکنم چون تو این یه سال انگار هیچ کس منو نخواست و متعجبممممم!😭 خیلی میترسم از تنهایی

(من اینو گذاشتم قضاوتم کردین) چون من نامزدی اولم سر اینکه ممکن بود بچمون مریض شه خراب شد و دومی سر اخلاق بد خانواده ها. و انگار اصلا یکساله به چشم کسی نمیام قبلا حتی تو کافه هم میرفتم یکی میومد سمتم... بچه ها خواهشا سرزنش و قضاوت نکنین ولی من از تنهایی میترسم و حس بدی ب خودم گرفتم میگم شادی مشکلی داره ظاهرم !!!!

به جای این افکار توی این سن به این کوچیکی برو از زندگیت لذت ببر و حال کن ازدواج چیه همش باید کلفتی یه نرو بکنی و بچه های عقب موندشو بزرگ کنی تا وقتی میتونی با دوستات بری داشنگاه درس بخونی و خوش بگذرونی ؟

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا اینایی ک ازدواج کردن تو فک می کنی زندگی خوبی خوشی دارن ، باید صبر کنی یه آدم خوب سر راهت قرار بگیره ، از تنهایی هم نترس 24سال هم سنی نیست ،

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎..🍀

عزیزم اصلا نگران نباش شاید به همین خاطر جدیدا اعتماد به نفست کم شده برای همین کسی سمتت نمیاد سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری به خودت بیشتر برسی و چند تا کلاس هم ثبت نام کنی و بیشتر تو اجتماع باشی