2777
2789
عنوان

ازدواجج

112 بازدید | 6 پست

بچه ها من ۲۴ سالمه و دوبار تجربه نامزدی داشتم و به دلایلی خودم نخواستم ادامه بدم باهاشون

خواستگارم از کل فامیل داشتم

تا همین پارسالم از غریبه ها خواهان داشتم ولی تقریبا یکساله سینگلم و فوبیای اینو دارم که تنها بمونم و ازدواج نکنم چون تو این یه سال انگار هیچ کس منو نخواست و متعجبممممم!😭 خیلی میترسم از تنهایی

(من اینو گذاشتم قضاوتم کردین) چون من نامزدی اولم سر اینکه ممکن بود بچمون مریض شه خراب شد و دومی سر اخلاق بد خانواده ها. و انگار اصلا یکساله به چشم کسی نمیام قبلا حتی تو کافه هم میرفتم یکی میومد سمتم... بچه ها خواهشا سرزنش و قضاوت نکنین ولی من از تنهایی میترسم و حس بدی ب خودم گرفتم میگم شادی مشکلی داره ظاهرم !!!!

به جای این افکار توی این سن به این کوچیکی برو از زندگیت لذت ببر و حال کن ازدواج چیه همش باید کلفتی یه نرو بکنی و بچه های عقب موندشو بزرگ کنی تا وقتی میتونی با دوستات بری داشنگاه درس بخونی و خوش بگذرونی ؟

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اصلا نگران نباش شاید به همین خاطر جدیدا اعتماد به نفست کم شده برای همین کسی سمتت نمیاد سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری به خودت بیشتر برسی و چند تا کلاس هم ثبت نام کنی و بیشتر تو اجتماع باشی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز