2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 66 پست

من که واسه دستام ۲۰ جلسه رفتم بازم تا نرفتم در اومد

دستگاه خوبی هم میرفتم

واسه بازو هم که موهاش نازک بود رفتم الان به شدت پر و ضخیم شده😕

انگار لیزر جلسه آخر نداره اصلا

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم کارشون همینه روزی دست کم ۱۵ نفر میرن پیش شون اصلا یادشون نمیمونه تو چطور بودی تیره یا سفید راحت باش برو من اولین جلسه یکم خودمو جمع میکردم یبار بری راحت میشی دیگه سخت نگیر

مهربون🎀🩷

من کل بدن رفتم جز بیکینی که احمق بودم چون خجالت میکشیدم الان میخوام بیکینی هم برم بدنم انقدر راحتم یدونه مو نداره دیگه

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

دقیقا منم همین مشکلو دارم وگرنه تا الان صدبار رفته بودم لیزر نوره استفاده کن تا چند مدت بعد برو لیزر ...

بابا برید برای تیرگی خجالت نکشید اونا خودشون تیره هستن

اول باید برید برای لیزر موهای زائد نواحی تیره بعد برید برای سفیدی برید خوشون مشاوره میدن

عزیزم شما با همین تیرگی هم بدنت زیباست🙂🩷

مهربون🎀🩷

با لیزر کردن روشن تر میشه خانومی؟

بله بستگی به دستگاهی که میرید چند درصد روشن تر میشه و یا رولی میرید یا شاتی

بعدش دستگاه هایی هم برای سفیدی اومده که بعد طی یکسال لیزر موهای زائد میتونید برای تیرگی هم اقدام کنید

مهربون🎀🩷

چراااا میترسییی اتفاقا میگم خیلی خوبه هزارتا خاصیتم دارع ولی نباید داخل برهحالا واس جاهای دیگ استفاد ...

والا من واسه بدنم یکی دوبار استفاده کردم خوبه راضی بودم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز