2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 66 پست
شما تاثیری دیدین ازش؟

عزیزم من میشناسم کسایی رو که ازش استفاده میکنن میگن هم واسه رفع بلغم و ... خوبه به شکم اینات بزنی درکل میگن خاصیت زیادی داره

بعد میگن مورو نازک و کم میکنه

اگه میخای بری لیزر قبلش اپلاسیون نکن چندین بار از ژیلت استفاده کن تا موهات ضخیم بشه دوماه تا سه ماه ...

اره راس میگی🤦🏻♀️

ولی بدن خیلی زیاده آدم خسته میشه انقد تو حموم میمونه🤣😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من میشناسم کسایی رو که ازش استفاده میکنن میگن هم واسه رفع بلغم و ... خوبه به شکم اینات بزنی در ...

خب کدوماش اصله؟

به داروگیاهیی ها هم نمیشه اعتماد کرد

نر های نامحترم سایت، درخواست ندید

اون اپراتور لیزر روزی هزارتا ادم میبینه خجالت نکش و این ک برای همه اکثرا تیرس و راهی وجود نداره الکی ...

همینطوره ولی خجالت میکشم حالا اپراتور که هیچی ولی ازدواج 🙁

میدونم که عادیه آدمای خیلیییی سفیدی رو میشناسم راجب این موضوع حرف زدیم همه اینطور بودن ولی من کلا از کاه کوه میسازم

من که واسه دستام ۲۰ جلسه رفتم بازم تا نرفتم در اومد دستگاه خوبی هم میرفتم واسه بازو هم که موهاش نازک ...

نه اصلاا تا همیشهه باید بری

بخدا من واسه صورتم رفتم قبلا موهاش زخیم شد پوستمم داغون شد دیگه نرفتم

عزیزم کارشون همینه روزی دست کم ۱۵ نفر میرن پیش شون اصلا یادشون نمیمونه تو چطور بودی تیره یا سفید راح ...

عزیزم میگن باید قبلش موهای نازک رو شیو کنی تا زخیم بشه

شما اینکارو کردید؟

من کل بدن رفتم جز بیکینی که احمق بودم چون خجالت میکشیدم الان میخوام بیکینی هم برم بدنم انقدر راحتم ی ...

راحت شدی رفتت

برو خیلی خوبه بابا از ژیلت و درد اپلاسیون بهتره

خب کدوماش اصله؟به داروگیاهیی ها هم نمیشه اعتماد کرد

والا عزیزم من از عطاری گرفتم نوره طبیعی حکمت نوشته یه بسته بزرگ ۴ بسته کوچکتوشه

حالا این ۴ بسته هرکدوم میتونی کل بدنتو باهاش اپلاسیون کنی شاید ازش بمونه حتی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 21 دقیقه پیش
2791
2779