2777
2789
عنوان

ناباروی

193 بازدید | 14 پست

باسلام ۲۴سالمه ۲ساله اقدام داشتم نشد همسرم ضعیفه وخودمم انتی مولارین ۰,۴هستش کسی با شرایط من باردار شده کسی اگه پیشنهادی داره بگه ممنون

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
شما دکتر رفتین؟ شوهرتون از چه نظر ضعیفه؟

رفتم ای وی افم شدم ولی از ۷تا تخمک فقط ۳تا جنین شده همسرم ضعیفه قبلا خوب بود یه مقدار ضعیف تر شده دارو تقویتی خیلی میخورم ولی ...خیلی اعصابم روانم ریخته بهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم ای وی افم شدم ولی از ۷تا تخمک فقط ۳تا جنین شده همسرم ضعیفه قبلا خوب بود یه مقدار ضعیف تر شده دا ...

اول از همه باید استرس رو از خودت دور کنی . به شوهرت بادوم هندی و درختی و ژل رویال بده تقویت شه جیگر گوسفند هم بده بهش

🦋
شما دکتر رفتین؟ شوهرتون از چه نظر ضعیفه؟

الانم زیر نظر دکتر قوامی هستم ک قراره باز ای وی اف کنم ولی همسرم مشکل پرستاتم داره ک فعلا تا ۴ماه باید انتی بیوتیک قوی بخوره تا پروستاتش خوب بشه بعد بریم خیلی دوست دارم این انتظار تموم بشه.وقتی ۲۲سالم با کلی امید هرماه منتظر بودم حالا ۲سال گذشته 

اول از همه باید استرس رو از خودت دور کنی . به شوهرت بادوم هندی و درختی و ژل رویال بده تقویت شه جیگر ...

هی خاهر کار از استرس گذشته من وارد مرحله بالاتری شدم ژل رویال ک خودمم میخورم فریتیل اید وومن میخورم ویتامین ای زینک شوهرمم همینطور 

الانم زیر نظر دکتر قوامی هستم ک قراره باز ای وی اف کنم ولی همسرم مشکل پرستاتم داره ک فعلا تا ۴ماه با ...

من ۳۲سالمه سه ساله اقدامم شوهر منم ضعیفه واریکوسل داشت عمل کرد منتظریم خوب شه. یکم فکر بچه رو از خودت دور کن سعی کن ریلکس کنی خیلی تاثیر داره

🦋
من ۳۲سالمه سه ساله اقدامم شوهر منم ضعیفه واریکوسل داشت عمل کرد منتظریم خوب شه. یکم فکر بچه رو از خود ...

مشاوره میرم ریلکس میکنم گاهی افکار منفی منو دوره میکنن نمیدونم بگم یا نه یه فکرایی به سرم میزنه افسردگی اینطوری بروز میده وسواس فکری گرفتم همش فک میکنم دارم دیونه میشم یا مثلا فک میکنم نکنه ام اس دارم یا نکنه من سرطان دارم یا نکنه من بیماران روحی روانی بشم با اینکه کاملا سالمم نمیتونم افکارمو کنترول کنم دقیق از وقتی فهمیدم ک واسه بارداری مشکل دارم اینطوری شدم از اینکه انقدر ضعیفم میترسم نمیدونم 😣😣😣

مشاوره میرم ریلکس میکنم گاهی افکار منفی منو دوره میکنن نمیدونم بگم یا نه یه فکرایی به سرم میزنه افسر ...

هر وقت از این فکرا میاد سراغت تسبیح بگیر ذکر بگو خیلی کمکت میکنه یا فکرتو ببر سمت خاطره های خوشتون یه مسافرت هم خیلی کمک میکنه

🦋
هر وقت از این فکرا میاد سراغت تسبیح بگیر ذکر بگو خیلی کمکت میکنه یا فکرتو ببر سمت خاطره های خوشتون ی ...

نمیدونم به نظرت این وضعیتم طبیعیه خیلی به کمک نیاز دارم

نمیدونم به نظرت این وضعیتم طبیعیه خیلی به کمک نیاز دارم

اره طبیعیه نگران نباش دوست منم دوبار ای وی اف کرد منفی شد. این فکر و استرس خودش از بارداری جلوگیری میکنه به خودت ارامش بده تا سری بعد انشالله بگیره

🦋
هر وقت از این فکرا میاد سراغت تسبیح بگیر ذکر بگو خیلی کمکت میکنه یا فکرتو ببر سمت خاطره های خوشتون ی ...

امیدوارم خدا یبار یبارم شده صدامو بشنوه خدا جووونم همه منتظرارو نی نی دار کن دبگه انقدر صدات کردم ناخداگاه تو خابم باهات دردو دل میکنم تورو به امام رضا قسم

اره طبیعیه نگران نباش دوست منم دوبار ای وی اف کرد منفی شد. این فکر و استرس خودش از بارداری جلوگیری م ...

اوکی همسرم اسمرمش قبلا زیر دومیلیون بود انقدر دارو تقویتی خورد شد۱۵میلیون فقط حرکت ضعیف بود الان باز کم شده یه خورده .همسرت چند بود اسپرمش?