2777
2789
عنوان

باشگاه

248 بازدید | 21 پست

خانوما من قدم ۱۶۸.وزنم ۷۰

اما بخاطر زایمان پهلو و شکم آوردم. باشگاه ثبت نام کردم .گفت اولش لاغر میشی .گفت صورت بازو و و لاغر میشه .بعدش غذا بخورم خوش اندام میشم بدون پهلو و شکم ؟ عضله میارم؟

دوس ندارم لاغر شممم🫠😂

اولش رژیم بگیر و ورزش کن تا به وزن دلخواهت برسی

بعدش دیگه غذاتو خوب بخور و ورزشتم ادامه بده تا وزنت ثابت بمونه

کراتین و قرص آمینووی مصرف کن تا عضلاتت سریع تر ریکاوری بشن

فرزند ایران و جان فدای میهن🥀🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان باتوجه ب قد ووزنتون اضافه وزن داری بری باشگاه اولش وزن رو ترازو میاد پایین ولی سال بعدش وزن ترازو شاید بیشتر هفتاد هم بشه ولی سایزت کمتر میشه چون عضله وزنش زیاد تر چربیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان باتوجه ب قد ووزنتون اضافه وزن داری بری باشگاه اولش وزن رو ترازو میاد پایین ولی سال بعدش وزن ترا ...

قدم بلنده با ۷۰ حس میکنم وزنم کمه چون لاغر میزنم .مربی گفت تمرینایی ک برات نوشتم بیشتر شکم پهلوتو آب میکنه .صورتم نمیخوام لاغر شهههه

ببین شما نمیتونی فقط و فقط شکمو اب کنی و بقیه جاها پر و چرب باشه

شما همه ی عضلات رو تمرین میدی و چربی تبدیل به عضله میشه و صورت خصوصا زیر چشم لاغر میشه بازم بستگی به ژن داره من دیدم کسایی رو که دوسه ساله باشگاه میرن صورت گرد و پرشون براشون مونده

در نهایت شکم ۸۰درصد رژیم و ۲۰٪ورزشه و مداومت میخواد ک از بین بره اینطوری نیست دوماه بری یهو تخت بشه شکمت صبوری و رعایت این دو مورد رو میخواد

قدم بلنده با ۷۰ حس میکنم وزنم کمه چون لاغر میزنم .مربی گفت تمرینایی ک برات نوشتم بیشتر شکم پهلوتو آب ...

در نهایت صورتت لاغر میشه هرچقدر هم سعی کنی نشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلامخانوما باشگاه میرید هوازی میزنید؟

از سه روز یه روش هوازی دارم

ولی جدیدا دارم فقط هوازی کار میکنم شاید یه روز تمرین پا یا دست میرم

چون حس میکنم عضله هام خیلی زود داره درمیاد میخوام اول لاغرتر شم بعد عضله