2821
2789
عنوان

دعوا های عقد

966 بازدید | 23 پست

سلام، من و همسرم خیلی زود عاشق هم شدیم ازدواح کردیم، باید زمان میدادیم

همه میگن دوستم داره، ولی گاهی دو دل میشم از کاراش

خانواده اش خیلی تو همه چی میخوان دخالت کنن و پسرشون هم این اجازه رو میده، مثلا برا مناسبت ها مادرش بدون من رفته برام لباس خریده

یا بی اجازه هر جا و هر مدلی که خواسته میوه آرایی سفارش داده و...

اینا منو اذیت میکرد واقعا خیلی از نظر احساسی توقعم نسبت به همسرم بالا بود.

بعد از ی چیزایی هم عصبانی بودم، مثلا برا پاگشا و کلا وقتی خرشون از پل گذشت خیلی عوض شدن از نظر رفتاری و اخلاقی و دیگ هر کاری دلشون خواست کردن ( انقد گدا شدن که حد نداره، اینا برا مهمونیای قبل از ازدواجمون خودشون رو جور دیگه ایی میگرفتن و لارج نشون میدادن) بعد ازدواج ما ازین رو به اون رو شدن

اگه من خودم نقش بازی کرده بودم و ماک زده بودم روم نمیشد یهویی تغییر رویه بدم و کم کم میکرذم عقلا، اینا یهویی هم حجم و هم کیفیت پذیرایی اشونو کم کردن به طرز فاحشی

نامزدمم تو خواستگاری خودشو خيلي خوب میگرفت و با اخلاق، الان دیگ کلا ول کرده... خیلی عجیبه برام.

حالا کاری به اینا که نداشته باشیم، زمانیکه زوج ها دعوا و بحثی بینشون میشه، بزرگترا کمک میکنن و راهنمایی یا نهایت دخالت نمیکنن و ته تهش پای اخلاق و وجدان و ارزش ای اخلاقی که چی درسته وسط میاد و بچه ها مسیر درست رو میرند

اما متاسفانه خانواده به شدت مضخرف و بی شخصیت و بی حیا و بدجنسی داره.

اصلا ارزش های اخلاقی و شعور و شخصیت ندیدم تو این خانواده، نه اهل نماز هستن نه خدا نه شخصیت خانوادگی، نه حد و محدوده حجاب حالیشونه، خیلی زیادی بی بند و بارن، از خانواده ام متنفرم که هر کار کردن که بخاطر اینکه اینا پول دارن من قبول کنم و زن این پسره بشم.

بعد منم زرنگ نبودم ما موقعیت رو بسنجم و ببینم حالا ک سرمون کلاه رفته و از هر نظر خودشونو جور دیگه ایی گرفتن، حالا من ببینم ک کاری ازم ساخته نیست و سکوت کنم، انقد عصبانی بودم و پر توقع که نتونستم خودمو کنترل کنم

و مشکلات رو بیشتر کردم

حالا هم نامزدم اینطوریه که هر کاری که خانواده اش کردن میگه اشکال نداره بزرگترن و... و اصلا نمیبینه

ولی اگه من چیزی گفتم رو بزرگ میکنه و میگه نباید میکردی و میگفتی، مادرش خیلی زرنگه، از نامزدم حرف میکشه، اين خدا زده هم میره همه رو تعریف میکنه، حالا هم ب قدری خودخاهن که طلبکارمم هستن

من چیکار کنم؟!

همه چی به کنار

خودت عاشق شدی و ازدواج کردی بعد از خانوادت متنفری؟خانوادت مجبورت کردن؟

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه چی به کنار خودت عاشق شدی و ازدواج کردی بعد از خانوادت متنفری؟خانوادت مجبورت کردن؟

خب من میتونستم که عشق رو کنترل کنم و زمان بدم

اما خانواده ام میگفتن باید زود عقد کنید و...

الانم میگن باید باهاش زندگی کنی و اینا، کلا پشتم نیستن

باید بیشتر تحقیق میکردی بعد عقدمیکردی اولا ک خودتون عاشق شدید وخواستید بعدم مگه حجاب و بی بندو باری شونو ندیدی یا نپرسیدی نماز میخونن یا نه اگ این چیزها بزات ملاکه باید همه رو قبل عقد پرس و جومیکردی اگرم الان عقدی هنوزم دیر نشده نشونه ها رو ببین دوران عقد برای شناخته

حق نداري توي كادو نظر بدي كادوتو ميگيري تشكر ميكني . حق نداري توي ميوه ارايي و اين داستانا نظر بدي .هروقت خاستي خودت اين كارارو كني صفرتاصدشو با نظر خودت كن. حجاب خانواده ي طرف اصلا به تو ربطي نداره .شمارو توي قبر خودت ميزارن . اسب پيشكشو دندونشو نميشمارن دعوت ميشي يع جايي نميخواد حجم پذيرايي از شكمتو سبك سنگين كني،غذاتو بخور تشكر كن . نون خشك كه جلوت نريختن . به شوهرت بگو مسائل خونه رو بيرون منتقل نكن . توي خونه هم معقول باش كه از دستت نره درددل باخانوادش كنه

شایدم شما چشمات دیر باز شده

بی حجابی و نماز نخوندن اگه برات مهم بود که هموت اول کار باید متوجه میشدی ، خودشونو که پسر پیغمبر معرفی نکردن بعد تغییر کنن

شما تازه چشمات باز شده

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

وقتی طرف داره هدیه میاره چرا باید از تو نظر بخواد آخه. دوران نامزدی انتخاب هیچ کدوم از هدیه و چیزایی ...

خب چون اونا رو همسرم میخره، پولشو همسرم میده، مادرش انتخاب میکنه

فک میکرذم باید من انتخاب کنم، اونا هم حالا اگه دوست داشتن میتونن همراهی کنن

کلا بعد دو خط نخوندم اول گفتی عاشق شدیم بعد گفتی همه میگن دوسم داره یعنی رو حرف بقیه که گفتن دوستت د ...

نه برا آلان که زیاد دعوا میکنیم میگم، احساس میکنم دوسم نداره

ولی بقیه اطرافیان میگن که من اشتباه فکر میکنم