2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 27 پست
برا خونه دار شدنت صلوات فرستادم تو هم بفرست ماهم بخریم ممنون

الهم صل علی محمد و آل محمد ایشالله به حق علی بخرین 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

منم دقیقا این مورد تجربه کردم. جای شما بودم میرفتم ولی مثل یه غریبه رفتار کن باهاش تا اومد حرف بزنه برو پیش مادرشوهرت یا شوهرت اصلا ازشون دور نشو خیلی هم احترام به مادرشوهرت بذار. اینجوری هم قوی بنظر میای هم اون حرص میخوره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه منم نزديك جاري شدنمه تايك ماه پيش دوست داشتم برادرشوهرم زن بگيره چون خواهرشوهرم ندارم اماالان كه ...

نه شما کاری نداشته باش خودتون باشین احترامات در حد شخصیتتون بذاریت ولی هیچ وقت اجازه ندین در مورد مادرشوهرتون پیش شما بگه که ناخاسته تو خلوتتون بهش فکر خواهید کرد اشتباهیی که من مرتکب شدم و اینم بدونید درد دلتونا بهش نگین اون برای شما نمیتونه خواهر باشه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
آخه منم نزديك جاري شدنمه تايك ماه پيش دوست داشتم برادرشوهرم زن بگيره چون خواهرشوهرم ندارم اماالان كه ...

وای منم همین اتفاق واسم افتاده😑خیلی دوس داشتم جاری دار شم اما الان که یکیو پسندیده حس بدی دارم ب دختره

نه شما کاری نداشته باش خودتون باشین احترامات در حد شخصیتتون بذاریت ولی هیچ وقت اجازه ندین در مورد ما ...

نه من اصلاآدمي نيستم كه باكسي صميمي بشم وحرف بزنم -ميگم نكنه اون شيرين زبوني كنه عزيزبشه  البته برام مهم نيستنااماراسيتش ته دلم يه جوري  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
منم دقیقا این مورد تجربه کردم. جای شما بودم میرفتم ولی مثل یه غریبه رفتار کن باهاش تا اومد حرف بزنه ...

بخدا زندگیم خیلی اروم شده منطقی شدم میومد میگفت مادر چندین بار در ردز به شوهرت زنگ میزنه چی چی میگه یعنی وای من عصبی میشدم به شوهرم میگفتم جواب مامانتو نده ولی الان که فاصله گرفتم میگم خب بچشه بزرگش کرده دلش میخاد صداشو بشنوه یعنی الان که دارم مادر میشم بهتر درک میکنم 

وای منم همین اتفاق واسم افتاده😑خیلی دوس داشتم جاری دار شم اما الان که یکیو پسندیده حس بدی دارم ب دخ ...

من خوددختره رانديدم اما عكسشوديدم ازش خوشم نيومد  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
نه من اصلاآدمي نيستم كه باكسي صميمي بشم وحرف بزنم -ميگم نكنه اون شيرين زبوني كنه عزيزبشه   الب ...

برای خانواده شوهر عزیز بشه ؟منم راستشا بخای یه وقتایی میشنوم با جاریم رفتن بیرون گردش دلم یحالی میشه وا ولی بعدش میگم بهتر من و شوهرمم دوتایی میریم گردش خصلت زنونس کنترلش تا یه حدیه 

برای خانواده شوهر عزیز بشه ؟منم راستشا بخای یه وقتایی میشنوم با جاریم رفتن بیرون گردش دلم یحالی میشه ...

بخدا زندگیم خیلی اروم شده منطقی شدم میومد میگفت مادر چندین بار در ردز به شوهرت زنگ میزنه چی چی میگه ...

جاری من حرفای خیللللی وحشتانکتری میزد جوریکه فقط طلاق راهش بود ولی من به خودم اومدم یهو دیگه قطع رابطه کردم اولیلش بهم پیام میداد که دیونه شدی برو خودت دکتر نشون بده منم دیگه محال بود بهش جواب بدم عیدم دیدمش فقط سلام بینمون ردوبدل شد. جالبیش اینه همه زندگیشون از شوهر من بوده و هنوزم هست.