2821
2789
عنوان

ازدواج

911 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

ختم ۴۰ سوره احزاب و دعاتوسل به نیت ازدواج وخوشبختی همه جوون ها داریم

اگر میشه لطف کنید هر تعداد ک میتونید بخونید اعلام کنید🙏

ان شالله حاجت روا و عاقبت بخیربشین

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

1، سایت آدم و حوا

2,کانال ایتای کانون ازدواج متدین راه روشن

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1، سایت آدم و حوا2,کانال ایتای کانون ازدواج متدین راه روشن

مچکرم

این هارو دبدم و باهاشون اشنام

و ثبت نامم کردم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من ۵تا سوره ی احزاب برمیدارم برای خوشبختی رو ازدواجم دعا کنید نسترن🥲

خداخیرتون بده عزیزم

ان شالله بزودییی زود ی بخت خیلی خوب نصیبت بشه عزیزم و خوشبخت بشی

مچکرماین هارو دبدم و باهاشون اشنامو ثبت نامم کردم

میگم یجوری نیس اونجا ثبت نام کنه کسی؟ اگه آشنا بشه نمیگه تو دنبال شوهر تو سایت بودی😶؟؟

خانوم نازنازیه یه آقای جنتلمنم...❤️🥹

1، سایت آدم و حوا2,کانال ایتای کانون ازدواج متدین راه روشن

میگم بد نیس تو سایت ثبت نام کرد؟؟ بعد پسره نمیکوبه تو سر دختر ک تو دنبال شوهر بودی و..

میگم بد نیس تو سایت ثبت نام کرد؟؟ بعد پسره نمیکوبه تو سر دختر ک تو دنبال شوهر بودی و..

نه خانم . یکی از دوستای من اینجوری خانمش رو پیدا کرد

و اینکه خب در اکثر کشور های دیگه این سایتها خیلی وقته شروع بکار کرده . ازدواج از راه مجازی چند سالی هست اوکی هست . اون موردی هم که میگین بسته به ذات و جنبه و اصالت شخص داره

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

نه خانم . یکی از دوستای من اینجوری خانمش رو پیدا کردو اینکه خب در اکثر کشور های دیگه این سایتها خیلی ...

اهاا خب تمام مشخصات طرف باید نوشته شه؟

اهاا خب تمام مشخصات طرف باید نوشته شه؟

بله دیگه از شما میگیرن

برای همین این سایت ها اصالت و معتبر هستند تا هر کسی برای شوخی یا بازی کردن با احساسات طرف مقابل وارد این سایت ها نشه . جفت این سایت ها هرروز تعدادی خیلی زیادی فذم درخواست دختر و. پسر منتشر میکنند و همسان گزینی هم دارن یعنی اینکه با هوش مصنوعی دختر پسر های تایپ هم رو به هم معرفی میکنع

بله دیگه از شما میگیرنبرای همین این سایت ها اصالت و معتبر هستند تا هر کسی برای شوخی یا بازی کردن با ...

من واسه دوستم میخام سنش از من بیشتره..آشنا نبینه فقطط😂 زشت میشه

من واسه دوستم میخام سنش از من بیشتره..آشنا نبینه فقطط😂 زشت میشه

چه آشنایی آخه

اسم نمیزنن تو سایت هاشون که

فقط اطلاعات اولیه منتشر میشه و خواسته های هر طرف

خوشبخت بشن