2777
2789
عنوان

ازدواج

517 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

ختم ۴۰ سوره احزاب و دعاتوسل به نیت ازدواج وخوشبختی همه جوون ها داریم

اگر میشه لطف کنید هر تعداد ک میتونید بخونید اعلام کنید🙏

ان شالله حاجت روا و عاقبت بخیربشین

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

1، سایت آدم و حوا

2,کانال ایتای کانون ازدواج متدین راه روشن

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

1، سایت آدم و حوا2,کانال ایتای کانون ازدواج متدین راه روشن

مچکرم

این هارو دبدم و باهاشون اشنام

و ثبت نامم کردم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من ۵تا سوره ی احزاب برمیدارم برای خوشبختی رو ازدواجم دعا کنید نسترن🥲

خداخیرتون بده عزیزم

ان شالله بزودییی زود ی بخت خیلی خوب نصیبت بشه عزیزم و خوشبخت بشی

میگم بد نیس تو سایت ثبت نام کرد؟؟ بعد پسره نمیکوبه تو سر دختر ک تو دنبال شوهر بودی و..

نه خانم . یکی از دوستای من اینجوری خانمش رو پیدا کرد

و اینکه خب در اکثر کشور های دیگه این سایتها خیلی وقته شروع بکار کرده . ازدواج از راه مجازی چند سالی هست اوکی هست . اون موردی هم که میگین بسته به ذات و جنبه و اصالت شخص داره

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

اهاا خب تمام مشخصات طرف باید نوشته شه؟

بله دیگه از شما میگیرن

برای همین این سایت ها اصالت و معتبر هستند تا هر کسی برای شوخی یا بازی کردن با احساسات طرف مقابل وارد این سایت ها نشه . جفت این سایت ها هرروز تعدادی خیلی زیادی فذم درخواست دختر و. پسر منتشر میکنند و همسان گزینی هم دارن یعنی اینکه با هوش مصنوعی دختر پسر های تایپ هم رو به هم معرفی میکنع

بله دیگه از شما میگیرنبرای همین این سایت ها اصالت و معتبر هستند تا هر کسی برای شوخی یا بازی کردن با ...

من واسه دوستم میخام سنش از من بیشتره..آشنا نبینه فقطط😂 زشت میشه

من واسه دوستم میخام سنش از من بیشتره..آشنا نبینه فقطط😂 زشت میشه

چه آشنایی آخه

اسم نمیزنن تو سایت هاشون که

فقط اطلاعات اولیه منتشر میشه و خواسته های هر طرف

خوشبخت بشن

2790
2778
2791
2779
2792