2777
2789
عنوان

بیبی چکم منفی شد حالم گرفته شده😞

913 بازدید | 14 پست

کیا ببیبی چکشون این ماه منفی شده 

بهم دلداری بدیم 😕

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

والا من چن روز پیش مثبت بود دیروز یه مارکی زدمبا حساسیت خیلی کم که گفته باید 10 روز از موعد پری بگذره جواب بده اون منفی شد البته با یه هاله خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ضعیف که میشه حسابش نکرد

اما خبری هم از پری نیست موندم الان  

والا من چن روز پیش مثبت بود دیروز یه مارکی زدمبا حساسیت خیلی کم که گفته باید 10 روز از موعد پری بگذر ...

هستی دیگه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من چن روز پیش مثبت بود دیروز یه مارکی زدمبا حساسیت خیلی کم که گفته باید 10 روز از موعد پری بگذر ...

هست عزیزم 

بسلامتی 😍😍

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
من بعد ده روز تاخیر ۵تا بی بی چکم منفی بود😁😁

خیلی سخته😔

الان نی نی داری؟

خیلی سخته😔 الان نی نی داری؟

بعد ۱۰ روز تاخیر و ۵ تا بی بی چک مختلف و منفی ج ازمایش بتام ۴۲ بود، دکترم گفت خارج رحمیه، سونوگرافیه گفت کلا هیچ علایمی از بارداری نداری خودتو سرکار نذار😞 ولی الان تو ماه ۵ همون بارداریم😁 یعنی بی بی چک دکتر زنان و سونو هرسه اشتباه کردن😁😁 به امید خدا شماهم به زودی به مراد دلت میرسی🤗🤗

بعد ۱۰ روز تاخیر و ۵ تا بی بی چک مختلف و منفی ج ازمایش بتام ۴۲ بود، دکترم گفت خارج رحمیه، سونوگرافیه ...

واااااای عزیزمممممم 

چقدر جالب 😨

قربون خدا برم که اگه بخواد راحت همه علمو زیر سوال میبره 

پریودات منظم بود؟

واااااای عزیزمممممم  چقدر جالب 😨 قربون خدا برم که اگه بخواد راحت همه علمو زیر سوال میبره&nbs ...

نه منظم نبود، اینو گفتم که بدونی هر چیزی ممکنه فقط کافیه خدا بخواد، من این بچه رو از خدا خواستم یه شب که یکی از شبای سخت زندگیم بود بعد اینکه یه جز قرآن رو از تلویزیون گوش دادمو نصفه شل لب پنجره کلی باخدا حرف زدم کلی رازو نیاز کردم کلی گریه کردم ازش از ته دل خواستم بهم این شانسو بده به همسرم فرزند بدم و خونمون رنگ و رو بگیره، اخرای صحبتام توی اسمون صاف یه ابر  دیدم دقیقا اسم الله بود حتی با تشدید روش ( شاید خیلیا باورشون نشه اما مطمینم چی دیدم) تا چند دقیقه تو هنگ بودم ولی ته دلم قرص شد خدا صدامو شنیدو اون اسم آبی شد روی درد و رنج اون شبهام و دیگه از بعد اون شب پریود نشدم.... من ادعای معصوم بودن ندارم اتفاقا خیلیم گناه کارم ولی از ته دل از خوده خدا خواستم بدون واسطه فقط به عنوان یه بنده که یک سال و نیمه تو اقدام بارداریه و نمیشه که نمیشه.... الانم خدا رو شکر نی نی همه چیزش سالمه و طبیعی، فقط کافیه به خدا پناه ببری از خودش بخواه و طلب کن قطعا مراد دلتو میده فقط باورش کن 

نه منظم نبود، اینو گفتم که بدونی هر چیزی ممکنه فقط کافیه خدا بخواد، من این بچه رو از خدا خواستم یه ش ...

خوش ب سعادتت 

یه جوری شدم ک انگاردیگه امیدی ندارم

من پارسال شهریور یه سقط داشتم تو 6 هفته 

انقدر داغون شدم ک حد نداره 

از همه بدتر  اطرافیان دائم بهم فشار میارن بچه بیار چرا نمیاری دیر شد زود باش

خستم کردن😔

خوش ب سعادتت  یه جوری شدم ک انگاردیگه امیدی ندارم من پارسال شهریور یه سقط داشتم تو 6 هفته&nbs ...

عزیزم ناامید نشو،خدا خودش تو قران دوبار پشت سرهم تکرار کرده که بعد از هر سختی اسانی هست، ان مع العسری یسری...فقط قدرتشو باور کن به معجزه اش ایمان بیار خدای تو و حضرت ایوب یکیه، بااون همه سختی و بیماری بازم بهش سلامتی داد

عزیزم ناامید نشو،خدا خودش تو قران دوبار پشت سرهم تکرار کرده که بعد از هر سختی اسانی هست، ان مع العسر ...

آره عزیزم حق با توا 

من پارسال چنان ذوقی داشتم برای باردار شدن ک حد نداشت 

دائم تصور میکردم بچم تو خونا دورو برم بچرخه 

بازی کنه گریه کنه بخنده کلی تودلم ذوق میکردم 

ولی بعدداز سقط انگار آب یخ ریختن رو سرم 

الان حتی تصور این چیزاهم برام سخت شده چ برسه به ذوق کردن 😕

ولی حق با توا 

باید ایمانمو دوباره قوی کنم 

راستی شما علائم بارداری هم داشتی؟

بله کمر دردو یکمم درد تخمدان چپ

من هیچ علائمی ندارن حتی یه ذره😟

عزیزمممم ممنونم بابت حرفای خوبت 

تو الان مادری یه فرشته تودلته تورو خدا تواین شبهای عزیز منو هم دعا کنید 

انشالله که بارداری خوب داشته باشی و نی نی رو بسلامتی بغلت بگیری 😍😚😚😚😍

من هیچ علائمی ندارن حتی یه ذره😟 عزیزمممم ممنونم بابت حرفای خوبت  تو الان مادری یه فرشته تودل ...

ممنونم عزیزم بابت دعای خوبت، باشه چشم حتما، انشاالله خدا شمارو هم به مراد دلت برسونه دلت شاد شه🤗🤗😘😘