patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4327 عنوان کیا پدر بد داشتن🥲 1003 بازدید | 18 پست چه جوری میشه از دستشون خلاص شد؟ به خدا روانیم کرده یعنی از هر لحاظ بده خیلی بده اول مامانمو زجر داد الانم نوبت منه شما داشتین:)؟ بعضی وقتا میگم یعنی میشه بعد از بابام یک سال زندگی کنم؟؟ 1405/02/27 | 13:54 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ellykhanoom عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1854 من داشتم بابای بد و بی رحم مامانمم پسر دوست بود از هردوطرف بدشانس بودم
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4327 من داشتم بابای بد و بی رحم مامانمم پسر دوست بود از هردوطرف بدشانس بودم خب چیکار کردی؟ الان مجردی؟ میگم حداقل بعد اینکه دانشگاه رفتم برم سر کار که حداقل بتونم چیزی که دلم میخواد رو بخرم ولی ینی میشه؟ ینی کار هست؟ بابام نمیده:) هم اخلاقش بده هم خسیسه
sarvvvvv عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 517 بله داشتمبنظر من که خیلی بی رحمهاصلا نیستاز دوازده ماه هر سال شاید دو ماهش پیش ما باشه مگر یه اتفاقی بیفته مثل کرونا یا بدهکاری بالا بیاره و... مجبور شه بیاد پیش ما بمونه تو خونه راه دور کار میکنه سالی ماهی چ.و.س تومن میریزه به حساب فقطم زبونش درازه. گندی هم نبوده ک نزده باشه آقایون کلا درخواست ندن🧘🏼💅🏻
___yas___ عضویت: 1405/02/20 تعداد پست: 86 من مامان بد داشتم متاسفانه شاید پدر بد باشه مادر جاشو بگیره ولی مادر خوب نباشه نمیتونه پدر جاشو بگیره بازم خداروشکر
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4327 من مامان بد داشتم متاسفانه شاید پدر بد باشه مادر جاشو بگیره ولی مادر خوب نباشه نمیتونه پدر جاشو بگیر ... من مامانم مریضه اصلا نمیتونه مادری کنه چیکار کنم:)؟؟؟؟ کاش یه راه نجات بود
___yas___ عضویت: 1405/02/20 تعداد پست: 86 من مامانم مریضه اصلا نمیتونه مادری کنه چیکار کنم:)؟؟؟؟ کاش یه راه نجات بود مامان منم اینطوری بود الان ۷ ساله از هم جدا شدن بابام خیلی خوبه باهام با اینکه تمام سعیشو کرد جای مامانمو پر کنه ولی پر نمیشه اصلا معنی مادر رو نمیدونم چی نه خوب بودنشو نه بغلشو
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4327 من داشتم بابای بد و بی رحم مامانمم پسر دوست بود از هردوطرف بدشانس بودم الان چیکار کردیاوضاع بهتر شده؟
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4327 مامان منم اینطوری بود الان ۷ ساله از هم جدا شدن بابام خیلی خوبه باهام با اینکه تمام سعیشو کرد جای ما ... من مشکلاتم انقدر زیاده نمیدونم از کدوم بگممامانم همیشه مقابل بابام مظلوم بوده الان هم که مریضهچجوری میتونم از بابام خلاص شم🥲
___yas___ عضویت: 1405/02/20 تعداد پست: 86 من مشکلاتم انقدر زیاده نمیدونم از کدوم بگممامانم همیشه مقابل بابام مظلوم بوده الان هم که مریضهچجوری ... خدا شفاش بده عزیزم براش دعا میکنم باباتم سعی کن همیشه کنارش نباشی مثلا همیشه اتاقت باشی اگه اتاق داری یا جروبحث نکن باهاش کلن زیاد اهمیت نده اینجوری بهتره تو اذیت نمیشی و اینکه باباته نمیتونی کاری کنی
badboyyy عضویت: 1405/02/13 تعداد پست: 126 مامان بابای منم فک میکنن همچی پوله💔نمیگن بچشون نیاز به احساسات و عاطفه داره💔😔بخدا پول عشق نمیشهه💔من الان ارزومیه بغله😔🙃💔
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4327 مامان بابای منم فک میکنن همچی پوله💔نمیگن بچشون نیاز به احساسات و عاطفه داره💔😔بخدا پول عشق نمیشهه� ... ما که هردوشو نداریم
patrik2 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 4327 اسی نمیتونی کاری بکنیباید بسوزی و بسازی🙂💔 به نظرم سنت زیادی کمه واسع نظر دادن ممنون میشم دیگه حرفی نزنی