2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 19 پست
سونو دادم هیچ مشکلی نبوده نمیدونم بخدا هورمونی هم دادم مشکلی نبود شاید درست آزمایش هورمونی و ندادم؟ ...

من دکتر پوست رفتم آزمایش کامل خودش هورمونی نوشت مقدار هورمون تستوسترون تو خانوما وقتی از مقدارش بیشتر میشه باعث جوش این مدلی میشه اکثرا

من دکتر پوست رفتم آزمایش کامل خودش هورمونی نوشت مقدار هورمون تستوسترون تو خانوما وقتی از مقدارش بیشت ...

آزمایش هورمونی و بهم میگین چه زمانی دادین؟و اینکه چیا داد بهتون؟ قرص اینا؟

به من راکوتان داد که نخوردم با آزیترومایسین داد با محلول کلیندومایسین دست ساز توروخدا اگه میدونین کمک کنین دیگه دارم دیوونه میشم چون من پوستم اصن جوش نداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راکوتان بخور سه ماه و بعد قط کن اینا هیچ جوره نمیرن محلول های دست ساز هم همش الکل و مضره برای تشدید ...

اگه مشکل هورمونی باشه بهتر نیست هورمون و درمان کنم؟ درمان شه خودش خوب نمیشه؟ حتما باز باید بخورم راکوتان؟

آزمایش هورمونی و بهم میگین چه زمانی دادین؟و اینکه چیا داد بهتون؟ قرص اینا؟به من راکوتان داد که نخورد ...

آزتیرومایسین کلیندامایسین پمادشو ولی با یه ژل طور بود شبا میزدم اسپرولاکتین با یه قرص کوچولو دیگه هم بود اسم اونم یادم نمیاد ولی سرخود نمیشه خورد باید دکتر بری منم جوش داشتم ولی خیلی کم یه قرصی رو یکی از دوستام خورده بود پوستش خیلی خوب شده بودم منم خوردم اصلا داغون شدم بخاطر همین سرخود کاری نکن

اگه مشکل هورمونی باشه بهتر نیست هورمون و درمان کنم؟ درمان شه خودش خوب نمیشه؟ حتما باز باید بخورم راک ...

ببین اگر حتی هورمون مشکل نداشت با ازمایش و سونو میتونی بفهمی اینو باز هم راکوتان بخور اینو تجربه ب خودم ثابت کرده وواقعا من مشکلی نداشتم و اما جوش امانم رو برید

۳ ماه بخور برون ریزی هم داری نگران نباش ضدافتاب و مرطوب کننده و بالم لب و اب فراوون مصرف کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

تویی که داری مشخصات من رو میخونی دعا کن به آرزویه چندین سالم برسم مرسی🥹🌷