2789
عنوان

جوش صورت

300 بازدید | 19 پست

این جوشا چیننن نزدیک چندین ماهه رو صورتمه هرکاری کردم نرفت دکتر هم رفتم راکوتان داد که نخوردم نمیخاستم بخورم محلول کلیندومایسین دست ساز داد که فقط اونو میزنم و خشک کن میخورم😭

یه کرم ضدجوش بگیر با یه ترمیم کننده که جاشون نمونه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش دادی؟سونوگرافی؟شاید مشکل هورمونی داری یا کبدت یا کیست داری خیلی دلایل میتونه داشته باشه جوش گ ...

سونو دادم هیچ مشکلی نبوده نمیدونم بخدا

هورمونی هم دادم مشکلی نبود

شاید درست آزمایش هورمونی و ندادم؟ شما میدونی شرایطش چیه؟

خاکشیر چای سبز خار مریم دم کن بخورراکوتان نمی کشت که چرا ایقد مقاومت داری نسبت بهش عالیه به خداالداپ ...

آخه ریزش مو میترسم بگیرم الانم موهام یکمی میریزه بعدش میگفتن بخوری جای جوش گود میشه

من حقیقتا برایت مکس ژل ضد جوش زدم مثل شما بود صورتم و جوشای هورمونیم میزدم اینو زدم خیلی بهم ساخت

دلیل این جوشا چیه؟ بخدا خسته شدم یک سری انگار کیستیه اصن سر نداره درد میکنه رو چونمم میزنه یا رو پیشونی ولی مدل فرق داره با چیزی که رو گونمه

آخه ریزش مو میترسم بگیرم الانم موهام یکمی میریزه بعدش میگفتن بخوری جای جوش گود میشه

من زندگیم به قبل و بعد راکوتان برمیگرده واقعا معجزه بود حیف ۴۰ تا بیشتر نخوردم گرون شده بود بعد ۸ ماه برگشت جوشام اما واقعااا معجزه بود بعد عمل بینیم ۶ ماه میخورم دورش کامل شه فقط لب رو خشک میکنه وازلین بزن

سونو دادم هیچ مشکلی نبوده نمیدونم بخدا هورمونی هم دادم مشکلی نبود شاید درست آزمایش هورمونی و ندادم؟ ...

راکوتان بخور سه ماه و بعد قط کن اینا هیچ جوره نمیرن

محلول های دست ساز هم همش الکل و مضره برای تشدید جوشه کلا

ی روتین مناسب باپوستت درکنار راکوتان عالیه ،پوست نرم و پنبه ای میشه ،وگرنه هر روز میزنی اسکار میشه اشتباه نکن حتما راکوتان بخور ،،چیزی نیست ک برای عمل بینی هم میدن هم کاهشه پف هم از بین برنده جوش

تویی که داری مشخصات من رو میخونی دعا کن به آرزویه چندین سالم برسم مرسی🥹🌷

من زندگیم به قبل و بعد راکوتان برمیگرده واقعا معجزه بود حیف ۴۰ تا بیشتر نخوردم گرون شده بود بعد ۸ ما ...

آخه برون ریزی شدیدی میگیره آدم و بعد چند سال عوارضش شروع میشه