2777
2789

ای جونم... عزیزای دلم... دعا میکنم انشاالله تک تکتون هرچه زودتر باردار بشین و ب سلامتی نی نی های گلتون رو تو بغلتون بگیرین ❤ فقط بیخیال درمون نشین. مرتب پیگیرش باشین تا زودتر نتیجه بگیرین...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی قربونت برم... چقدر طولانی 🙁❤ چ مشکلی داری عزیزم؟ مگه نمیشه درمونش کرد؟

فدات گلم ... ٨ سال پیش دکتر رفتیم و ازمایش دادیم ک فهمیدم مشکل از اغامه و دیگ گف باید عمل شه ک اونموقع بخاطر مشکلاتمون نشد گذاشتیم واسع بعد ولی حالا هم امروز صب میکنه دکتر نمیره

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   
ایشالله خدا به همتون یه نینی سالم و صالح و تپل مپل و سفید بده😍

مرسی عزیز دلم ... ایشالا ک خدا ب هرکی منتظره ی نی نی سالم بده اون اخرام ی نگاهی ب ما کنه 

فدات گلم ... ٨ سال پیش دکتر رفتیم و ازمایش دادیم ک فهمیدم مشکل از اغامه و دیگ گف باید عمل شه ک اونمو ...

خدانکنه 😘

آخی... چرا درمونش نمیکنه آخه... بعد سنتون میره بالا  بچه دار شدن سخت تر میشه ها واستون... خداروشکر ک خودت مشکلی نداری... تو همسرشی، از همه بهش نزدیکتری؛ خودت ی جوری راضیش کن دیگه...

خدانکنه 😘 آخی... چرا درمونش نمیکنه آخه... بعد سنتون میره بالا  بچه دار شدن سخت تر میشه ها واس ...

اره ولی منم میترسم خیلی بگم فک کنه چون مشکل ازونه هی میخوام یادش بیارم گاهی اوقات یجوری بهش میگم ولی باز میترسم ناراحت شه 

اره ولی منم میترسم خیلی بگم فک کنه چون مشکل ازونه هی میخوام یادش بیارم گاهی اوقات یجوری بهش میگم ولی ...

نه عزیزم ناراحت چرا بشه!!  خب ی مشکلی داره حالا، درمون اگه نشه ک بدتره... زن و شوهرین؛ باهم تعارف ک ندارین. خیلی جدی بهش بگو  "اصلاً ناراحتی و خجالت نداره این موضوع؛ خیلی داره دیر میشه واسه بچه دار شدن. اگه بجای تو من مشکل داشتم حتماً همون سالهای اول درمان میکردم. تو هم باید حتماً خودتو درمان کنی؛ چیزی نیست ک بخوای ازت خجالت بکشی و قایمش کنی و بیخیالش بشی و ب تعویق بندازیش، مسئله جدیه!!!"

انقدر جدی و با اصرار بگو تا راضی بشه.

نه عزیزم ناراحت چرا بشه!!  خب ی مشکلی داره حالا، درمون اگه نشه ک بدتره... زن و شوهرین؛ باهم تعا ...

میدونم ابجی .. واسه خودمم خیلی سخته این همه سال صبر کردم .. حتی لباسایی ک  خریدم  چن وقته حتی میخوابم میزارم کنارم ولی خودشم اینارو میبینه ولی نمیدونم چراکاری نمیکنه .. درسته ازنظر شرایط مالی یکم برامون سخته ولی خب اخرش چی نمیشه تااخر عمر صبر کرد ... هرچی سن هم بالاتر بره سختتر میشه ...کلا حرفم زدم باهاش ولی ذاتش بیخیالیه 

میدونم ابجی .. واسه خودمم خیلی سخته این همه سال صبر کردم .. حتی لباسایی ک  خریدم  چن وقته ...

آخی گلم 😔 ناراحت شدم...

خب ب پدر و مادر شوهرت بگو باهاش صحبت کنن و پیگیرش بشن و بزور ببرینش عمل کنه 😐

ینی چی آخه... داره الکی الکی با سرنوشت تو و خودش بازی میکنه... 😕