2777
2789
عنوان

جهیزیه

1175 بازدید | 21 پست

بچه ها من دارم جهیزیه میخرم

تو این اوضاع گرونی واقعا چیز زیادی نمیشه خرید

میشه لوازم برقی آشپزخونه که واقعا نیازه رو بگید

یا تجربه تون رو از خرید جهیزیه

یک فرد موفق کسی است که میتواند با آجرهایی که دیگران به سمت او پرتاب کردهاند، پایه و اساس محکمی برای خود بنا کند.

منم نامزدم

نامزدم وام ازدواجمو ازم میخواد درحالی که خودش دو برابر میگیره

میگم خب تو خانوادت پشتتن هیچی سرمایه نداری با وام میخوای ماشین عوض کنی

اونوقت من که پدر مادر ندارم بیچاره عمم چجوری جهیزیه بده بهم

خلاصه اصرار داره که نفهمه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چندروز پیش یکی ی همچین تاپیکی زده بود بعد هرکی هرچیو میگفت میگف وااای نه این ک خیلی خوبه

میگفتن چرخ گوشت میگفت وای لااازمه

میگفتن پلوپز میگف وااای نه کارآمده

میگفتن زودپز برقی میگف من خریدم خیلی خوبه

خب چرااا پس اومدی نظر میپرسی

من از غذاساز فقط تو اشپزخونه استفاده میکنم.چندکاره س .همزن.رنده.مخلوط کن.وخورد کن و..داره.مایکرویو هم برا غذا گرم کردن فقط استفاده میکنم برا غذا و کیک خوب نشد

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

ولی تجربه من اینه که همزن گوشتکوب برقی خوردکن خیلییی لازمه

من خودم خیلیییی استفادم میشه

چرخگوشت آبمیوه گیری کاربدین من استفادم میشه

مخلوط کن نیازی نیس چون گوشتکوب برقی کارشو انجام میده

آسیاب خیلی نیاز نیس

اسپرسو ساز اگ قهوه خور نیستید لازم نیس

اتوپرس یه وسیله اضافست

میوه خشکن وسیله واجبی نیس

پلوپز رو من فقط برا پخت کیک استفاده میکنم

توستر وقتی ک گازت فردار باشه کارآمد نیست بجاش سرخکن بدون روغن بگیر

سبک بخر، و هرچیزی رو از بورسش بخر که قیمتش خوب باشه

ی سری چیزها رو هم بذار بعداً دوتایی بخرید

من کم گرفتم، ولی هرچیزی گرفتم تا الان که سه ماهه خونمونیم، حداقل ی بار استفاده شده

واجبات رو بخر، واجبات برای هرکسی متفاوته... مثلاً من وسایل شیرینی پزی هم برام واجب بود... اما چرخ گوشت و چایساز برقی نخریدم اولش

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

منم نامزدم نامزدم وام ازدواجمو ازم میخواد درحالی که خودش دو برابر میگیره میگم خب تو خانوادت پشتتن هی ...

عزیزم زیر بار نرو اقساط وام ده ساله بعد دو سال قسطش ب چشم نمیاد انقد کممیشه راحت میدی ولی وسایلتو بخای قسطی بخری کلی سود میکشن سرش حدقل یساله هم باید تسویه کنی پول نقد وسایلات خیلی ارزون تر میفته

بگو اگه وام بدم پس جهازم نمیدم

واسل برقی ، سرویس چوب ، خورده ریزا وااااااااااای خدا به خیر بگذرونه تو این گرونی یه جفت سینی ۶ تومنه با کمتر از ۷۰۰ ، ۸۰۰ میلیون اصلا نمیشه کاری کرد

یک فرد موفق کسی است که میتواند با آجرهایی که دیگران به سمت او پرتاب کردهاند، پایه و اساس محکمی برای خود بنا کند.

قشنگم .. من کلی چرتوپرت خریدم که از کم جایی همش بالای کابینته یکبارم استفاده نکردم . من از خردکن کاسه ای ، همزن، ماکروفر خیلی استفاده کردم تاحالا ... بلِندر یا همون گوشتکوب برقی م خوبه . ماشین ظرفشویی و لباسشویی و سرخکن بدون روغن هم بخر اگر شد .. ببین من سر ازدواجم نتونستم قابلمه ای که دوسدارم رو بخرم یه دست تفلون ارزون خریدم با یه دست چدن .. الان بعد ۶ماه پول جمع کردم یه دست خوب خریدم .. ینی میگم اگرم نشد یه چیزایی رو بخری صبر کن بعدا بخر

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""