2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 21 پست
واسل برقی ، سرویس چوب ، خورده ریزا وااااااااااای خدا به خیر بگذرونه تو این گرونی یه جفت سینی ۶ تومنه ...

قشنگم تهرانی؟

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سخت نگیری میشه

به حرف هیچکس توجه نکن فقط واجب هارو بخر

مثلا میز ناهار خوری ، کنسول ، دکوری، اسپرسوساز و وسایل اینجوری واجب نیستن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

واسل برقی ، سرویس چوب ، خورده ریزا وااااااااااای خدا به خیر بگذرونه تو این گرونی یه جفت سینی ۶ تومنه ...

من ۱۰ ساله ازدواج کردم یه اتو معمولی خریدم آب میوه گیر مخلوط کن چرخ گوشت چای ساز زودپز معمولی اینارو خریدم و تو این ده سال چیز دیگه ای نگرفتم یعنی اینا واجب بود خریدم مایکروویو هم خریده بودم ولی کارایی نداشت فروختم اون توستر خریدم و یه هم زن معمولی بدون کاسه

هرچی واجبه بخر به حرف کسی گوش نده سیسمونی هم فقط کمد و لباس خریدم و بهترین کار بود به کالسکه و کریر و چزای دیگه احتیاج پیدا نکردم تازه اگه اونموقع اختیار از خودم داشتم عروسی هم نمیگرفتم

خیلی چیزا کارایی مشابه دارن. مثلا فر برقی ، گازی و مایکروفر دارم. که برقیش بس بود.

با اینکه شاغلم از ایرفرایر و سرخکن و پلوپز فقط سرخکن به دردم خورد.

چایی ساز رسوب می گیره زود و چایش هم طعم خوبی نداره نخر.

چرخگوشت گرفتم ولی کی حوصله داره هر دفعه تمیزش کنه؟ همون قصابی ها خودشون چرخ می کنن.

گوشکوب برقی نداشتم ولی فکر کنم بدرد بخوره برا حلیم اینا مثلا.

ناهارخوری نگرفتم چون کوچیکه خونه م.

ازین سبزی خردکن های بزرگ بی فایده س. دیگه همه سبزی بسته بندی می گیرن.

فقط ست پیشدستی پذیراییت سعی کن کامل باشه اگه اهل رفت و آمدین.

Busca en ti mismo todo lo que eres

ببین بستگی به سبک زندگیت داره واقعا

سعی کن چیزایی بگیری که چندین کارس
مثلا میتونی به جای فر و گاز و هرچی فکر کنی مولتی کوکر بگیری مارک خوب ولی که عمری باشه
سعی کن به سبک زندگی خودت نگاه کنی و بعدش چیزایی بگیری که چندین کارن که تیکه هاش زیاد نشه