من ۱۶ سالمه نامزد کردم از طریق ازدواج سنتی خانواده اینجور داستانا شوهرم ۱۸ سال از خودم بزرگتر ما ۱۰ ماهه عقد کردیم و چند ماه دیگه عروسی میکنیم ما خیلی باهم دعوا میکنیم دلیل همه دعوا هم رفتار های منه دست خودمم نیس وقتی به خودم میام تو دعوا میبینی خیلی حرفای بدی زدم جوری که میگه میخام طلاقت بدم منم یه جور های وابسته اشم تو خانواده ما هم زشته طلاق اینجور چیزا هر جور شده دوباره باهاش آشتی میکنم اما من رفتار هام دست خودم نیس میبینی بعضی جاها من دلم میخواد ناز کنم اون بلد نیس ناز بکشه میبینی یه دعوا بزرگ راه افتاده میدونم خیلی دوسم داره ولی خب نمیدونم منم دوسش دارم یا حس وابستگی نمیدونم این اختلاف سنی مون بعد مشکل ساز میشه یا نه میشه بهم مشاوره بدید ببینم چیکار کنم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕
خانواده ت چجوری اجازه دادت تو ۱۶ سالگی عقد کنی؟ اونم با کسی مه ۱۸ سال ازت بزرگتره. عزیزم طبیعیه تو تازه ۱۶ سالته معلومه که نمیتونی مثل یه ادم بزرگ رفتار کنی و تصمیمای منطقی بگیری و رفتارهای هیجانی و احساسی نداشته باشی. کاش در ازدواج تجدید نظر کنی و عقب بندازی حداقا ۵ سال وگرنه منجر به طلاق میشه
اگه خودتو از این ازدواج نجات بدی یک لطف بزرگ به خودت کردی
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨