من ۱۶ سالمه نامزد کردم از طریق ازدواج سنتی خانواده اینجور داستانا شوهرم ۱۸ سال از خودم بزرگتر ما ۱۰ ماهه عقد کردیم و چند ماه دیگه عروسی میکنیم ما خیلی باهم دعوا میکنیم دلیل همه دعوا هم رفتار های منه دست خودمم نیس وقتی به خودم میام تو دعوا میبینی خیلی حرفای بدی زدم جوری که میگه میخام طلاقت بدم منم یه جور های وابسته اشم تو خانواده ما هم زشته طلاق اینجور چیزا هر جور شده دوباره باهاش آشتی میکنم اما من رفتار هام دست خودم نیس میبینی بعضی جاها من دلم میخواد ناز کنم اون بلد نیس ناز بکشه میبینی یه دعوا بزرگ راه افتاده میدونم خیلی دوسم داره ولی خب نمیدونم منم دوسش دارم یا حس وابستگی نمیدونم این اختلاف سنی مون بعد مشکل ساز میشه یا نه میشه بهم مشاوره بدید ببینم چیکار کنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مشکل اصلی پدر و مادری هستن که دختر ۱۶ساله رو شوهر میدن اونم به کسی که ۱۸سال بزرگ تره ادم نمیدونم واقعا چی بگه اخه کسی نبود قبل از اینکه عقد کنید به این چیزا فکر کن؟
میشه اگه امضام رو خوندی واسه سر کار رفتنم یه صلوات بفرستی دمت گرم 🩵