عسلللی مدیر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 عنوان تیپ | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 20 پست خانومایی که متاهلن معمولاتوخونه جلوشوهرشون چی میپوشن من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 1397/03/09 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستااااااااا عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2341 رژقرمز لباس س ک س ی قرمز رو یادم رف بگم😂😂 من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68966 لباس س ک س ی قرمز رو یادم رف بگم😂😂 باز نکن بیشتراستارتر جنسیتش مشکوکهاین سوالا مال دوازده شب به بعد اقایونه
رستااااااااا عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2341 باز نکن بیشتر استارتر جنسیتش مشکوکه این سوالا مال دوازده شب به بعد اقایونه 😰😰 من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
Setare631 عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 23351 هنوز تو اون زمان مونديا طرف ب دوست دخترش اس ميداد چي تنته😂😂خب لباس تن ميكنيم شما غير اين ميپوشي!!؟؟؟؟
عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 من پاهام مشکل پوستی داره هیچ وقت شرتک نپوشیدم یادامن کوتاه شوهرم همش میگه چرالباس باز نداری،طفلی،،درکل گفتم ببینم چندنفرتوخونشون تیپ میزنن من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی