2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدما گاهی اشتباه میکنند و از هر راهی میشه برگشت اگه اینجوری نبود طلاقی هم در کار نبود

سخن بی تو مگر جای شنیدن دارد؟ نفس بیتو مگر نای دمیدن دارد علت کوری یعقوب نبی معلوم است شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد...

بله نیست. طلاق گرفتن هم به این آسونیا که میگن نیست. مورد دیدم خانومه سیاه و کبود شده هر بار ده تا پرونده پزشکی قانونی داره ولی چون همسر خرجش رو میده نمیتونه جدا بشه

یا خانم شوهرش درگیر اعتیاده هر روز جنگ و جدل دارن بچه ها از دست پدر دیوانه شدن مرد خرج خانواده رو نمیده و مخارج خونه به دوش زنه و مرده بیشتر حقوقشو پس انداز میکنه. خانومه ده بار برای طلاق اقدام کرده چون پدر شوهرش مولدار هست و کلی قاضی آشنا داره و وکیل های گرون میگیره نمیتونه جدا بشه، از طرفی اعتیاد آقا به تریاک هست که اگه شوهر خرج خانواده رو بده منع قانونی نداره! و خانم راهی برای اثبات اینکه آقا خرجشون رو نمیده نداره. خانم هیچی هم به نامش نیست، سی سال کار کرده و بازنشسته شده و اگر شوهر فوت کنه به خاطر مهریه کمش تموم داراییش رو خانواده شوهر طبق قانون ارث خواهند برد. متاسفانه ازدواج و زندگی مشترک بسیار میتونه بی رحم باشه پس دختر های عزیز عاشقی رو بذارید در کوزه و به خاطر هر دلیلی من جمله فشار خانواده، فشار روحی یا.. تن بهش ندید. هر چند این موردی که من میگم تصمیم خانواده بود تازه، عشق و عاشقی های ناکام هم زیاد دیدم. نسبت ازدواج های ناموفقی که شنیدم و دیدم به موفق ها بالای ۸۵ درصد هست.

اگه یک طرفه به قاضی نریم آقایی رو میشناسم ایشون از اخلاق و منش و تعهد و حتی درآمد مانند ندارن. خانم تمام اموال آقا رو بالا کشید و خرج خانواده خودش کرد و آقا دست از پا درازتر با چهل و خورده ای سال کنار مادرش زندگی میکنه. خلاصه بخوام بگم ازدواج کفش تنگی نیست که درش بیارید. درست انتخاب کنید.

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو