2777
2789
عنوان

27 سالمه مجرم

92 بازدید | 11 پست

خیلی خواستگار داشه دارم و خواهم داشت اما نمیدونم چرا هم میخوام هم نمیخوام یعنی وقتی جدی میشه به هم میزنم نمیدونم چیکار کنم چهار بار عاشق شدم تا الان ولی انتخاب عقلم نبودن یکی بد دهن بود یکی بی عرضه یکی عصبی و آخری هم نا مطمئن و لاشی

خسته شدم هم دلم میخواد حس قشنگ رابطه رو داشته باشم هم بی نهایت میترسم

اینم بگم که تا حالا انگشت یه پسر هم بهم نخورده دیت رفتم ولی کلا محکمم تو این زمینه دلم نمیخواد قبل ازدواج تجربه بشه اما از ازدواج هم میترسم 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه قشنگم خواستگار که همه دخترا دارن خصوصا تو عصر اینترنت یه چالشی دارم و کمک خواستم همین

نه والا من تو کل عمر ۳۱ سالم نه خواستگار داشتم نه پیشنهاد دوستی

یکی از همکارام هم ۴۲ سالشه اونم تو کل زندگیش یه نفرم نیومده سمتش

شما هم فخر فروشی تو ببر جای دیگه

کارمند&حسابدار&گرافیست(ریشه دارباش اصالت خریدنی نیست)

نه والا من تو کل عمر ۳۱ سالم نه خواستگار داشتم نه پیشنهاد دوستی یکی از همکارام هم ۴۲ سالشه اونم تو ک ...

چ ربطی داره داره مشکلشو میگه حتما که نباید درباره خواهرشوهر و مادر شوهر باشه

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...

چ ربطی داره داره مشکلشو میگه حتما که نباید درباره خواهرشوهر و مادر شوهر باشه

بله ولی مشکلش رو میتونست مطرح کنه که همزمان هم مشتاق رابطه و ازدواجم هم ترس دارم و چالش شده

نیاز نبود خط اول بگه خواستگارهای زیادی داشتم و دارم و خواهم داشت

بله ولی مشکلش رو میتونست مطرح کنه که همزمان هم مشتاق رابطه و ازدواجم هم ترس دارم و چالش شدهنیاز نبود ...

منظورش این بود که بهمون بگه خواستگار داره ولی نمیشه بی خیال آخه خواستگار چیه آدم پزشو بده

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...

منظورش این بود که بهمون بگه خواستگار داره ولی نمیشه بی خیال آخه خواستگار چیه آدم پزشو بده

معنی خواستگار رو اونی میفهمه که تا الان خواستگار نداشته

از اسمش هم معلومه یعنی یکی که خواهانته و پا جلو گذاشته و خیلی هم پز و افتخار داره

نه والا من تو کل عمر ۳۱ سالم نه خواستگار داشتم نه پیشنهاد دوستی یکی از همکارام هم ۴۲ سالشه اونم تو ک ...

فخر 😂😂😂خواستگار چیه که بخوام فخر بفروشم خواهر پسره دیگه همه جا هستن شما هم شاید تو دید نبودی حالا به هر حال هدف من این بود که بگم با وجود اینکه شرایطش رو دارم و اتفاقا خیلی هم دلم میخواد رابطه داشته باشم هم زمان ازش فرار میکنم و تا الان که 27 سالمه نتونستم یه رابطه درست بسازم آخه این پسرا چین که فخر بفروشم

بخوام فخر بفروشم کلی چیز بهتر هست 😂

معنی خواستگار رو اونی میفهمه که تا الان خواستگار نداشته از اسمش هم معلومه یعنی یکی که خواهانته و پا ...

ای بابا احساس گناه نده به آدم نیمه پر رو ببین آزادی داری فرصت داری و کلی مسیر بهتر جلوت حداقل تو میتونی وارد رابطه بشی