سلام مامانا من دارم وارد هفته ۲۳ میشم.هرچی ب زایمان نزدیک میشم بیشتر میترسم.از طبیعی میترسم چون باخودم میگم تا من دردم بگیره برسم بیمارستان میترسم راه بیمارتانمم از خونم دوره و نیم ساعتی فاصله داره میترسم ترافیکم باشه و ی وقت بزایم تو ماشین.شرایط سزارین شدنم دارم ینی میتونم ب خاست خودم سزارین بشم.اما از عوارض بعد سزارین میترسم.کسایی ک سزارین شدن کسایی ک طبیعی ب روش اپیدورال زایمان کردن میشه بیان و از تجربیاتشون بگن بلکه کمی اروم بشم؟؟؟😢😢هم شرایط طبیعی دارم هم سزارین با بیحسی نخاعی
از کجا معلوم خوش زایمان باشیم...بالاخره قسمت بدم باید نگاه کرد
من همیشه خوش بینم اگه بخای تو زندگی همش قسمت بد رو تصور کنی همونا فقط جذب آدم میشه چه بسا کسایی بودن حتی تو سزارین هم بد زایمان بودن پس مهم همون انرژی مثبت و توکل به خداس
زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
از کمر بی حس میکنن ، و آخر عمل پمپ درد رو وصل میکنن
اها پس تلفیقی از اسپاینالم داره توش؟!!مرسی از اطلاعاتی ک دراختیارم گذاشتین حتما با پزشکم مطرح میکنم.من ادم استرسی ای هستم.رو فشار خونم از ی اتفاق ک واسم افتاد خیلی حساس شدم.هروقت میخوان فشارمو بگیرن از استرس همیشه یکی دوشماره بالا نشون میده و طپ قلب میگیرم.میترسم موقع زایمانممم همینطوری بشم و حالم بدتر بشه😢
اها پس تلفیقی از اسپاینالم داره توش؟!!مرسی از اطلاعاتی ک دراختیارم گذاشتین حتما با پزشکم مطرح میکنم. ...
عزیز دل زایمانت که اسپایناله ، بعد از عمل وصل میکنن که دیکه دردی نفهمی حتی بعد از رفتن بیحسی ، اصلا نگران نباش و با خیال راحت برو واسه زایمان ، منکه تمام ترس هام الکی بود
اتاق عمل ادمو نمیترسونه؟؟؟اونجا فشارتون از استرس بالا نرفت؟؟؟
من بدتر از شما بودم ، ماه آخر از ترس فقط گریه کردم ، اتاق رو نگاه میکردم میگفتم وای یک ساعت دیگه چه وضعی دارم ، خدا خیر بده یه خانومی به من گفت پمپ درد حتما بگیر ، بخدا انقدر زایمان عالی بود حیف اون یه ماه که گریه کردم! دکترم مرحله به مرحله میگفت داره چیکار میکنه باهام شوخی میکرد ، در کل پمپ بگیر و با خنده برو رو تخت دراز بکش اصلا استرس نداره