2777
2789
عنوان

زایمان

253 بازدید | 29 پست

سلام مامانا من دارم وارد هفته ۲۳ میشم.هرچی ب زایمان نزدیک میشم بیشتر میترسم.از طبیعی میترسم چون باخودم میگم تا من دردم بگیره برسم بیمارستان میترسم راه بیمارتانمم از خونم دوره و نیم ساعتی فاصله داره میترسم ترافیکم باشه و ی وقت بزایم تو ماشین.شرایط سزارین شدنم دارم ینی میتونم ب خاست خودم سزارین بشم.اما از عوارض بعد سزارین میترسم.کسایی ک سزارین شدن کسایی ک طبیعی ب روش اپیدورال زایمان کردن میشه بیان و از تجربیاتشون بگن بلکه کمی اروم بشم؟؟؟😢😢هم شرایط طبیعی دارم هم سزارین با بیحسی نخاعی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم تمرین میکنم نترسم چون ترسش وحشتناک تره زایمانه همش باخودم میگم درد فوق العاده زیادم باشه ترس نداره درده

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

چه کارایی اخه طبیعی...دوست من طبیعی اورد هم برش خورد هم بی حسی از کمر بهش زدن.تا دو هفته حالش خراب بوداز عوارض بی حسی..خوب هم برش خورده هم بد شکل شده هم بی حسی زدن هم کلی استرس و درد....

چه کارایی اخه طبیعی...دوست من طبیعی اورد هم برش خورد هم بی حسی از کمر بهش زدن.تا دو هفته حالش خراب ب ...

وقتی اجباریه چکارکنیم؟؟؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

وایییی زایمان منکه خیلی سختم بودمخصوصا سرزورزدن اخرکم اوردم لاوکیوم کشیدم بیرون.اصلا اکسیژن واین چیزارونگیریدچون فقط گیج میشدطبیعی دردبکشیدبریددستشویی اب بگیرید روشکمتون دردکمترمیشه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

سزارین عوارضش می ارزه به درد طبیعی

گرچه من عوارضی ندارم کاملا راضی ام سز انتخابی بودم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
مگه الان سزارین انتخابی نیست؟

من که خودموکشتم قبول نمیکنن تامشکلی نباشه

چه کارایی اخه طبیعی...دوست من طبیعی اورد هم برش خورد هم بی حسی از کمر بهش زدن.تا دو هفته حالش خراب ب ...

قرار نیس همه مثل دوست شما باشن دوست شما لابد بد زایمان بوده مثلا دخترعموی من خیلی راحت طبیعی به دنیا اورد دردش هم چن ثانیه بود که بچه اومد بیرون تموم شد

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
2790
2778
2791
2779
2792