2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست

آدما با هم فرق دارن،بعضی ها طبیعی زایمانشون خیلی سخت نیست،من قبل از زایمان اصلا  نمیترسیدم،ولی ده ساعت درد وحشتناک کشیدم،آخرش سزارین شدم،خیلی سخت بود

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیس همه مثل دوست شما باشن دوست شما لابد بد زایمان بوده مثلا دخترعموی من خیلی راحت طبیعی به دنیا ...

از کجا معلوم خوش زایمان باشیم...بالاخره قسمت بدم باید نگاه کرد

از کجا معلوم خوش زایمان باشیم...بالاخره قسمت بدم باید نگاه کرد

من همیشه خوش بینم اگه بخای تو زندگی همش قسمت بد رو تصور کنی همونا فقط جذب آدم میشه چه بسا کسایی بودن حتی تو سزارین هم بد زایمان بودن پس مهم همون انرژی مثبت و توکل به خداس

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
ینی چجوری؟؟؟پمپ درد چیه؟؟

پمپ درد یه مسکنه به سرم وصل میکنن عالیه ، باید قبل از عمل بگی میخوای ، یعنی لذت میبری از زایمان ، باذبی حسب هم تمام مراحل رو راحت بهت توضیح میدن

از کمر بی حس میکنن ، و آخر عمل پمپ درد رو وصل میکنن

اها پس تلفیقی از اسپاینالم داره توش؟!!مرسی از اطلاعاتی ک دراختیارم گذاشتین حتما با پزشکم مطرح میکنم.من ادم استرسی ای هستم.رو فشار خونم از ی اتفاق ک واسم افتاد خیلی حساس شدم.هروقت میخوان فشارمو بگیرن از استرس همیشه یکی دوشماره بالا نشون میده و طپ قلب میگیرم.میترسم موقع زایمانممم همینطوری بشم و حالم بدتر بشه😢

اها پس تلفیقی از اسپاینالم داره توش؟!!مرسی از اطلاعاتی ک دراختیارم گذاشتین حتما با پزشکم مطرح میکنم. ...

عزیز دل زایمانت که اسپایناله ، بعد از عمل وصل میکنن که دیکه دردی نفهمی حتی بعد از رفتن بیحسی ، اصلا نگران نباش و با خیال راحت برو واسه زایمان ، منکه تمام ترس هام الکی بود

اتاق عمل ادمو نمیترسونه؟؟؟اونجا فشارتون از استرس بالا نرفت؟؟؟

من بدتر از شما بودم ، ماه آخر از ترس فقط گریه کردم ، اتاق رو نگاه میکردم میگفتم وای یک ساعت دیگه چه وضعی دارم ، خدا خیر بده یه خانومی به من گفت پمپ درد حتما بگیر ، بخدا انقدر زایمان عالی بود حیف اون یه ماه که گریه کردم! دکترم مرحله به مرحله میگفت داره چیکار میکنه باهام شوخی میکرد ، در کل پمپ بگیر و با خنده برو رو تخت دراز بکش اصلا استرس نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز