2777
2789
عنوان

عاشق شدن

112 بازدید | 24 پست

خانما من یه مشکلی دارم

هر پسری با هر جور تیپی که میادو رد میکنم و هیچکس به دلم نمیشینه، انگار دچار بی حسی شدم ولی به اطرافم که نگاه میکنم دخترای کوچک تر از من حتی ازدواج هم کردن با عاشقشون

مشکل از منهههه؟😭😭😭 چیکار کنم؟

منم همین بودم از نظرم همه زشت بودن تا اینکه همسرمو دیدم😐😂قسمته خاهر شاید شانسته

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول بنظرم شرایط و اون مشخصات پسری که مد نظرت رو روی کاغذ بنویس بعد اگه کسی اومد که حدود 60 درصد اون چیزا رو داشت قبول کن ،خیلی کم پیش میاد که همه چی اکی باشه ،سخت نگیر

اول بنظرم شرایط و اون مشخصات پسری که مد نظرت رو روی کاغذ بنویس بعد اگه کسی اومد که حدود 60 درصد اون ...

میدونی مشکل چیه.. مثلاً سه روز حرف میزنم روز چهارم طرف کلا از چشمم میوفته، بی دلیل نیست ولی من شاید خیلی حساس و ریز بینم که به همه چیز توجه میکنم؟

میدونی مشکل چیه.. مثلاً سه روز حرف میزنم روز چهارم طرف کلا از چشمم میوفته، بی دلیل نیست ولی من شاید ...

ادم حساس و ریز بینی هستی اینجوری ازدواج سخت میشه و اگه یکی هم به دلت نباشه بعد ازدواج هم به مشکل میخوری

سعی کن حساسیتت رو کم کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز