چراا آخه باید یک زن فقط باید تلاش کنه مگه زندگی زیر یک سقف مشترک نیست ؟ زندگی اجبار تحمل نیست و سوختن خاکستر شدن هم نیس ارزش یک زن هم پایین نیس
هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من جدا شدم چندسال پیش. با یه بچه کوچیک. خانواده حمایت کردن ولی خب خودمم مستقل بودم کمک زیادی لازم نداشتم. نه هیچ حرفی هم پشتم درنیومد. چندسال بعدشم ازدواج کردم باز
متاسفانه تو جامعه ما چون مردسالاری هست ، با اینکه طلاق خیلی چیز طبیعی شده و آمارش بالاست اما همچنان خانم بعد از جدایی خیلی اذیت خواهدشد ، معدود افرادی هستن که تونستن بعد از طلاق ازدواجِ مجددِ خوبی داشته باشن(آخه الان آمار ازدواج هم کم شده) ، اما اگر کسی تمام راهکارها رو برای سازش طی کرده اما نشده شرایط مستقل شدن رو هم داره ، به نفعشه که جداشه