2777
2789
عنوان

جدایی

301 بازدید | 18 پست

سلام ، خانما شرمنده می پرسم

کسی جدا شده؟ یا می شناسید جدا شده باشه ؟

خانواده حمایت کردن؟ تونست ازدواج کنه یا پشتش حرف در آوردن ؟ شرمنده می پرسم ممکنه منو راهنمایی کنید

ممنون

چراا آخه باید یک زن فقط باید تلاش کنه مگه زندگی زیر یک سقف مشترک نیست ؟ زندگی اجبار تحمل نیست و سوختن خاکستر شدن هم نیس ارزش یک زن هم پایین نیس

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه تو جامعه ما چون مردسالاری هست ، با اینکه طلاق خیلی چیز طبیعی شده و آمارش بالاست اما همچنان خانم بعد از جدایی خیلی اذیت خواهدشد ، معدود افرادی هستن که تونستن بعد از طلاق ازدواجِ مجددِ خوبی داشته باشن(آخه الان آمار ازدواج هم کم شده) ، اما اگر کسی تمام راهکارها رو برای سازش طی کرده اما نشده شرایط مستقل شدن رو هم داره ، به نفعشه که جداشه

سلام من تقربیا ۲ ساله جدا شدم

تا الانم خواستگار زیاد داشتم اما خودم دلم نخواسته ازدواج کنم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز