2777
2789
عنوان

خواستگار

361 بازدید | 12 پست

سلام من خاستگار دارم ولی شرایطشون اونی که مدنظر منه نی

دیشبم یه خواستگار داشتم پسر ۳۲ساله حراست بیمارستان دوسالی میشه رفته ماهی۶۰تومن راست و دروغش نمیدونم و اینکه رسمی نیس و داعمی نی ۲۴سرکار۴۸خونه بابامم یطورایی مخالف بود

و ازین ادما بود طوری که حرف میزد پسر حامی کنندس و زن باید توخونه باشه اگع من گفتم چادر بپوش باید بپوشی

بنظرتون خوبه

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

بعضی از حراستی ها وضع خوبی دارن چون اون تایم بیکاری هم ی سرکار ازاد میرن

اما از حرفت حس کردم ازادی عمل از زن میگیره

من ک تو این شرایط احساس خفگی میکنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با ارشدپرستاری بالای دوسال سابقه تو بیمارستان ۶۰تومن نمیگیرم چجور ۶۰ میگیره؟!!

دست بالا خودشو گرفته دیگ😂

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...یا خاص علی له روژ تنگ کمکمان بکه،بومه نذرت افرین😘حسودیل دور ورمان چنگ بنه قرگیان خفیان بکه درد له مالم یا خاص علی 😘

حراست همون سکیوریتی نمیشه مگه ؟ ۶۰ نمیدونم واقعا

حالا شغل و اول مالیشو باید خودت بسنجی ولی چادری باید بشی چه فازیه؟ الان که دیگه کی اجازه داره زور کنه اخه این چیزارو

کاری ب شغل و اینا نداریم هرچند ک واسه آینده و ی زندگی خوب طرف باید خوب برسی ششه همین ک طرف غیرت کاری و جنم داشته باشم پول هر جوری باشه در میاد

ولی بنطرم مهمترین چیز اخلاق طرف ک اونم تا نری زیر ی سقف مشخص نمیشه کلا ذات ادما چ زن چ مرد تو خاستگاری اینا هیچکدومشون از عادتهای بد خودشون چیزی نمیگن همین مسئله باعث میشه فردا ک ازدواج کردی یدفع میبنی این پسری ک قبل خاستگاری همش میگفت چشم یدفع بگه همینیه ک هست خاستی قبول نمیکردی یا زنم نمیشدی

اخلاق شرط اصلی ازدواج

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...یا خاص علی له روژ تنگ کمکمان بکه،بومه نذرت افرین😘حسودیل دور ورمان چنگ بنه قرگیان خفیان بکه درد له مالم یا خاص علی 😘

2790
2778
2791
2779
2792