2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 21 پست
من با ارشدپرستاری بالای دوسال سابقه تو بیمارستان ۶۰تومن نمیگیرم چجور ۶۰ میگیره؟!!

واقعا یعنی دروغ میگفت ؟

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

حراست بینارستان شصت میگیره؟

والا اون میگفت ۵۰.۶۰

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از حراستی ها وضع خوبی دارن چون اون تایم بیکاری هم ی سرکار ازاد میرناما از حرفت حس کردم ازادی عم ...

فک کنم بیشتر منو برا افزایشش حقوقش مخاس چون مگفت که متهل شیم افزایش حقوق داره

گفته چادر بپوش کنسل کن بره در زمان های قدیم مانده

نگفت ولی دوبار سوال راجب پوشش پرسید

دست بالا خودشو گرفته دیگ😂

خیلیییی فک کنم با حقوق متاهلی گفت😂

حراست همون سکیوریتی نمیشه مگه ؟ ۶۰ نمیدونم واقعاحالا شغل و اول مالیشو باید خودت بسنجی ولی چادری باید ...

منظورش شغل اولش بود 60

خیلیییی فک کنم با حقوق متاهلی گفت😂

😂😂😂😂ازدواج نکنی بهتره بخدا اینقدر گرفتاری هست مجرد بمونی بهتره بنظرم

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...یا خاص علی له روژ تنگ کمکمان بکه،بومه نذرت افرین😘حسودیل دور ورمان چنگ بنه قرگیان خفیان بکه درد له مالم یا خاص علی 😘