2777
2789
عنوان

زن عاشق 🌑

339 بازدید | 10 پست

زن عاشق معایب، و حتی بدجنسی های مرد محبوبش را توجیه میکند، طوری که خودِ مرد هم تا به حال نتوانسته باشد چنین توجیهاتی برای بدی هایش بیاورد.

بگشای لب که قند فراوانم آرزوست . 🌞

عاشق نیست

فقط میل نداره که زندگیش خراب بشه، حالا اون زندگی هرطور که میخواد باشه، فقط کافیه که داشته باشدش

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آفرین 👏🏻 خداروشکر کسی رو دوست ندارم ب نظرم دوست داشتن جنس مخالفه فقط ضعفه ن چیزی بیشتر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
آفرین 👏🏻 خداروشکر کسی رو دوست ندارم ب نظرم دوست داشتن جنس مخالفه فقط ضعفه ن چیزی بیشتر

موافقم

منم زمانی که عاشق بودم در ضعیف ترین و سست ترین حالت خودم بودم

بگشای لب که قند فراوانم آرزوست . 🌞