2777
2789
عنوان

زن عاشق 🌑

187 بازدید | 10 پست

زن عاشق معایب، و حتی بدجنسی های مرد محبوبش را توجیه میکند، طوری که خودِ مرد هم تا به حال نتوانسته باشد چنین توجیهاتی برای بدی هایش بیاورد.

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢

عاشق نیست

فقط میل نداره که زندگیش خراب بشه، حالا اون زندگی هرطور که میخواد باشه، فقط کافیه که داشته باشدش

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین 👏🏻 خداروشکر کسی رو دوست ندارم ب نظرم دوست داشتن جنس مخالفه فقط ضعفه ن چیزی بیشتر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

یاد خودم افتادم🥺

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

آفرین 👏🏻 خداروشکر کسی رو دوست ندارم ب نظرم دوست داشتن جنس مخالفه فقط ضعفه ن چیزی بیشتر

موافقم

منم زمانی که عاشق بودم در ضعیف ترین و سست ترین حالت خودم بودم

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز